Καινούριο τραγούδι από τους Nothing But Thieves για το Gran Turismo 7

Στο soundtrack του video game συμμετέχουν επίσης και οι Bring Me The Horizon και London Grammar

21/02/2022 @ 13:25

Οι Nothing But Thieves επέστρεψαν με καινούριο single, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο soundtrack του Gran Turismo 7, ονόματι "Find Your Line".

Συγκεκριμένα, το σπουδαίο alt rock σχήμα, που θα εμφανισθεί στο Ejekt Festival μαζί με τους Muse και Yungblud, έδωσε στη δημοσιότητα το "Life's Coming Slow", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Όσον αφορά το άλμπουμ που θα συνοδεύσει την πιο πρόσφατη έκδοση του δημοφιλούς video game, αυτό θα περιέχει επίσης συμμετοχές από τους Bring Me The Horizon και London Grammar μεταξύ άλλων, ενώ θα είναι διαθέσιμο ως digital download σε όσα άτομα αποκτήσουν την επετειακή εκδοχή του παιχνιδιού, που θα είναι διαθέσιμη, σε συνεργασία με την Columbia Records, στις 4 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται πως οι Nothing But Thieves κυκλοφόρησαν το 2021 το "Moral Panic II", ενώ στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking μπορείτε να ανατρέξετε εδώ στη σχετικά πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Joe Langridge-Brown στον Αντώνη Μαρίνη καθώς και στην ανταπόκριση του Δημήτρη Μωυσίδη από τη συναυλία που παραχώρησε η μπάντα στην O2 Arena του Λονδίνου τον περασμένο Οκτώβριο.

The FaNaTix: “Vroom feat. Idris Elba, Davido, Koffee, Moelogo, Lil TJay”
Bring Me The Horizon: “Moon Over the Castle”
Major Lazer: “I Don’t Care feat. Lous and the Yakuza”
Nothing But Thieves: “Life’s Coming in Slow”
Kim Dracula: “Unstoppable”
Rosalía: “BIZCOCHITO”
Disciples: “Squad feat. GoldLink”
London Grammar: “Baby It’s You (George Fitzgerald Remix)”
Jawsh685: “Drift”

  • SHARE
  • TWEET