Ο Joe Perry καταρρέει επί σκηνής σε συναυλία των Hollywood Vampires

Η κατάστασή του κιθαρίστα των Aerosmith χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αλλά σταθερή

11/07/2016 @ 11:07

Ο Joe Perry μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Κυριακή το βράδυ, αφού κατέρρευσε επί σκηνής εν μέσω ζωντανής εμφάνισης του στο Brooklyn της Νέας Υόρκης με το all-star συγκρότημα Hollywood Vampires.

Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ του CBS 2 NY, η κατάσταση του θρυλικού κιθαρίστα των Aerosmith χαρακτηρίζεται «κρίσιμη αλλά σταθερή».

Η New York Post αναφέρει πως ο Perry προφανώς υπέστη καρδιακή ανακοπή  και η αστυνομία αναγκάστηκε να του κάνει ανάνηψη πάνω στην σκηνή. Σε video που τραβήχτηκαν από το κοινό, μπορείτε να τον δείτε να κάθεται στην εξέδρα των drums λίγο προτού σηκωθεί μόνος του και πάει πίσω από ένα πέτασμα. Η αδιαθεσία που τον έκανε να καταρρεύσει αμέσως μετά και τελικά τον οδήγησε στο νοσοκομείο, είναι φανερή.

Ο Alice Cooper είπε, απευθυνόμενος στο κοινό: «Αν παρατηρήσατε ότι ένα από τα αδέρφια μας δεν είναι στην σκηνή μαζί μας, ήταν πολύ άρρωστος πριν από το show». Το συγκρότημα συνέχιζε να παίζει, καθώς προφανώς δεν έγινε αντιληπτή η σοβαρότητα της κατάστασης του Perry.

 

 

#JoePerry collapsed on stage just now! He had to sit on drum kit and then went behind a small wall and passed out. FDNY and NYPD carried him off quickly. #Aerosmith #hollywoodvampires

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Eileen (@leeniepics) στις

 

  • SHARE
  • TWEET