Νέο σχήμα με μέλη από Darkthrone, Aura Noir και Infernö

Οι Fenriz, Apollyon και Bestial Tormentor αποκάλυψαν το πρώτο τους single ως Coffin Storm

12/02/2024 @ 14:58

Τρείς σπουδαίοι Νορβηγοί extreme metal μουσικοί δημιούργησαν ένα νέο συγκρότημα και ανακοίνωσαν την άφιξη του ντεμπούτου τους.

Πρόκειται για τους Coffin Storm, που συναποτελούνται από τους Apollyon (Aura Noir, Lamented Souls) and Bestial Tormentor (Infernö, Lamented Souls), με τον Fenriz (Darkthrone, Isengard) να αναλαμβάνει τα φωνητικά.

Ηχητικά, όπως υποδηλώνει και το πρώτο single "Over Frozen Moors", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, η τριάδα εμπνέεται από την metal παράδοση της σκηνής του Kolbotn, της οποίας αποτελεί μέρος και κινείται ηχητικά ανάμεσα στο '80s epic doom metal και το mid-tempo thrash, συνδυάζοντας χαρακτηριστικά από τη δισκογραφία των εμπλεκομένων.

Το "Over Frozen Moors" θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο ντεμπούτο των Coffin Storm, που θα ονομάζεται "Arcana Rising" και θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου μέσω της Peaceville Records.

Υπενθυμίζεται πως οι Darkthrone κυκλοφόρησαν το 2022 το "Astral Fortress", ενώ ο πιο πρόσφατος δίσκος των Aura Noir είναι το "Aura Noire" του 2018.

Over frozen Moors
Arcana Rising
Open the Gallows
Eighty-Five And Seven Miles
Ceaseless Abandon
Clockwork Cult

  • SHARE
  • TWEET