Νέο single από τους Evanescence

Προτρέπει σε συμμετοχή στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές

14/08/2020 @ 18:47

Οι Evanescence χρησιμοποιούν και αυτοί την φήμη τους για να παροτρύνουν τους οπαδούς τους να ψηφίσουν. Έτσι, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι "Use My Voice" για να βοηθήσει στη διάδοση αυτού του μηνύματος.

Το τραγούδι όχι μόνο φέρει τη συνήθη φωνητική και μελωδική δυναμική της μπάντας, αλλά προτρέπει επίσης στιχουργικά τους ακροατές να υψώσουν τις δικές τους φωνές ενάντια στην αδικία.

Το "Use My Voice" επιστρατεύει επίσης τα ταλέντα της Taylor Momsen των The Pretty Reckless, της Lzzy Hale των Halestorm, της βιολονίστριας Lindsey Stirling και της Sharon den Adel των Within Temptation. Το συγκρότημα αξιοποίησε επίσης τη μακροχρόνια φιλία της Lee με την Deena Jakoub των Veridia, η οποία και συνυπογράφει την σύνθεση.

«Αυτή είναι μια εποχή αφύπνισης, γεμάτη ισχυρή ομορφιά», δήλωσε η Amy Lee. «Ελπίζω να εμπνεύσω και άλλους να αναζητήσουν την αλήθεια, να βρουν τις δικές τους φωνές και να τις χρησιμοποιήσουν καθώς παρεμβαίνω για να χρησιμοποιήσω τη δική μου. Μην αφήσετε κανέναν να σας μιλήσει αντί για εσάς. Μόνο εσείς μπορείτε να το κάνετε αυτό.»

Εκτός από το ότι είναι ένα δυναμικό τραγούδι, οι Evanescence συνέβαλαν με αυτό και σε μια εκστρατεία με το Headcount, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό «που χρησιμοποιεί τη δύναμη της μουσικής για να εγγράψει ψηφοφόρους στους εκλογικούς καταλόγους και να προωθήσει τη συμμετοχή στη δημοκρατία».

Ακούστε το "Use My Voice" εδώ.

  • SHARE
  • TWEET