Αποκαλύφθηκε ο νέος δίσκος των Turnstile

Ακούστε τη συνεργασία της post-hardcore μπάντας με τους Blood Orange

15/07/2021 @ 12:26

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του EP-έκπληξη, "Turnstile Love Connection", το post-hardcore σχήμα από τη Βαλτιμόρη ανακοίνωσε την άφιξη του τρίτου του full length δίσκου.

Συγκεκριμένα, οι Τurnstile θα κυκλοφορήσουν τον διάδοχο του προ τριετίας "Time & Space" , που θα ονομάζεται "Glow On" στις 27 Αυγούστου μέσω της Roadrunner.

Στο καινούριο άλμπουμ της μπάντας, θα περιλαμβάνονται οι τέσσερις συνθέσεις του πρόσφατου EP, μεταξύ των οποίων και το single "Mystery" που προηγήθηκε της αποκάλυψής του, ενώ οι Turnstile έδωσαν στη δημοσιότητα και το κομμάτι "Alien Love Call".

To εν λόγω τραγούδι, του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, αποτελεί συνεργασία του σχήματος με τους Blood Orange, μια εκ των δύο που θα περιέχονται στο "Glow On".

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist της επερχόμενης κυκλοφορίας ενώ σημειώνεται πως το "Holiday", που θα περιέχεται στο άλμπουμ, είχε επιλεχθεί από τη συντακτική ομάδα του Rocking ως ένα από τα τραγούδια της προηγούμενης εβδομάδας.

01 Mystery
02 Blackout
03 Don’t Play
04 Underwater Boi
05 Holiday
06 Humanoid / Shake It Up
07 Endless
08 Fly Again
09 Alien Love Call [ft. Blood Orange]
10 Wild Wrld
11 Dance-Off
12 New Heart Design
13 T.L.C. (Turnstile Love Connection)
14 No Surprise
15 Lonely Dezires [ft. Blood Orange]

  • SHARE
  • TWEET