Σε φυσική μορφή θα κυκλοφορήσει το νέο ντοκιμαντέρ των King Crimson

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Toby Amies προβλήθηκε πρόσφατα στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας

10/10/2022 @ 15:45

Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τους King Crimson αναμένεται να καταφθάσει σε μερικές εβδομάδες στους κινηματογράφους αλλά και σε streaming υπηρεσίες, και το θρυλικό συγκρότημα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του και σε φυσική μορφή.

Συγκεκριμένα, το "In The Court Of The Crimson King - King Crimson At 50", θα είναι διαθέσιμο σε Blu Ray και DVD μέσω της Panegyric Records στις 11 Νοεμβρίου ως σετ δύο δίσκων, και ως οκταπλό στις 2 Δεκεμβρίου.

Η τανία του Toby Amies, που πρόσφατα προβλήθηκε και στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας, θα προβληθεί εκ νέου σε επιλεγμένους ανεξάρτητους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο στις 19 Οκτωβρίου, ενώ όσον αφορά τη φυσική μορφή, πέραν του πλήρους ντοκιμαντέρ, θα περιέχει και την τελευταία ζωντανή παρουσίαση του κλασικού "Starless", από την τελευταία συναυλία του συγκροτήματος, στο Τόκιο τον Δεκέμβριο του 2021.

Η περιορισμένη έκδοση των 8 δίσκων, θα έχει επίσης video από εμφανίσεις της μπάντας κατά τη διάρκεια της επετειακής της περιοδείας για τα 50 της χρόνια, το soundtrack του ντοκιμαντέρ καθώς και αρχειακό υλικό.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε την κυκλοφορία εδώ.

  • SHARE
  • TWEET