Type O Negative: Μαζική αποδοκιμασία στο show τους στο Birmingham

25/06/2007 @ 02:35
Σύμφωνα με δηλώσεις οπαδών, η εμφάνιση των Type O Negative που πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιουνίου, Τετάρτη, στο Birmingham Academy, καθυστέρησε πάνω από μία ώρα και διήρκησε περίπου 40 λεπτά, ακολουθούμενη από έντονες αποδοκιμασίες.

Μηνύματα απογοητευμένων οπαδών στη MySpace σελίδα του γκρουπ αναφέρουν ότι πολλές φορές δεν καταλάβαιναν καν ποια τραγούδια παίζονταν, ότι το show ήταν μία απλή σπατάλη χρημάτων και ότι δε δόθηκε καν μία εξήγηση ή κάποια απολογία για την αναμονή που υπέστησαν πριν από την έναρξη της συναυλίας.



Παρατίθεται η επίσημη δήλωση του αντιπροσώπου του management στο αγγλικό Metal Hammer:

«Το βράδυ της Τετάρτης, ο Peter (Steele) κατέβηκε από το λεωφορείο και δε μπορούσε να αναπνεύσει κανονικά, εξ' αιτίας των συνθηκών στα πίσω καθίσματα. Πήγε κατευθείαν στο ξενοδοχείο. Όταν ο υπεύθυνος έφτασε για να τον παραλάβει, μου είπαν ότι χρειαζόταν κάποιον να ανέβει στο δωμάτιο μαζί του και ότι ο Peter ήταν μισό-λιπόθυμος. Είχε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Κατάφερε να πάει στο χώρο της συναυλίας εγκαίρως, αλλά όταν έφτασε και είδα σε τι κατάσταση ήταν αμέσως ζήτησα ιατρική βοήθεια. Του χορήγησαν οξυγόνο και ανησύχησαν τόσο ώστε συζητήθηκε να καλέσουν γιατρό στο χώρο. Επίσης κάλεσαν άλλους δύο νοσοκόμους για συμβουλή, κάτι που οδήγησε σε περαιτέρω καθυστέρηση.

Κατά το τέλος του set, ο Peter έκανε το συνηθισμένο διάλειμμα, αλλά ένιωθε ακόμα πολύ άσχημα και το διάλειμμα κράτησε περισσότερο από το κανονικό. Το μπουκάλι που πετάχτηκε στο τέλος είναι κάτι το συνηθισμένο που κάνει ο Peter και απλά το έριξε ελαφρά σε έναν οπαδό στο πλήθος και δεν έγινε ή εννοήθηκε με κακή πρόθεση ή οποιαδήποτε κακία προς το ακροατήριο».

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία δήλωση από μέλος του γκρουπ για το γεγονός.

  • SHARE
  • TWEET