Todd La Torre (Queensryche): «Ο κόσμος ακούει επιτέλους το "Queen Of The Reich" με σωστά φωνητικά»

14/12/2012 @ 12:28
Ο Todd La Torre των Crimson Glory και προσφάτως της μίας εκ των δύο εκδοχών των Queensrÿche που υπάρχουν εκεί έξω έκανε κάποιες καυστικές δηλώσεις που είχαν ως στόχο τον Geoff Tate.

Δήλωσε, λοιπόν, μέσω της σελίδας του στο Facebook: «Οι οπαδοί των Queensrÿche είναι πολύ έξυπνοι άνθρωποι, γι' αυτό η πλειοψηφία εξ' αυτών μπαίνει στο Queensrycheofficial.com για να ενημερωθεί από τους ανθρώπους που ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ τα τελευταία 30 χρόνια. (Σημ: το Queensryche.com το διαχειρίζεται ο Geoff Tate) Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Δόξα τω Θεώ, δεν είμαι ένας μισθοφόρος που έχει μόνο φωνή. Όταν γράφω ένα τραγούδι, μπορώ όντως να παίξω όλα τα μουσικά όργανα. Σαν Queensrÿche, έχουμε μια δυναμική που δεν είχαμε ποτέ πριν. Προχωράμε με γρήγορα βήματα όσον αφορά τον καινούριο δίσκο, ενώ επίσης παίζουμε τραγούδια από τα πέντε πρώτα άλμπουμ μας, συμπεριλαμβανομένου του EP.

Όταν λέω ζωντανά το "Queen Of The Reich", ο κόσμος μένει άναυδος. Εκπλήσσονται που ακούνε επιτέλους σωστά το κομμάτι που έφερε αυτήν την πρωτοπόρα μπάντα στο προσκήνιο. Είμαι απίστευτα περήφανος που είμαι τραγουδιστής του αγαπημένου μου συγκροτήματος.»

Για τη συνέντευξη που πρόσφατα έδωσε ο Geoff Tate στο Rocking.gr ανατρέξατε εδώ.
  • SHARE
  • TWEET