Το μεγάλο αποκριάτικο πάρτι του Rocking.gr επιστρέφει, το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου στο Rainbow Rock Bar!

08/02/2011 @ 11:58
Υπήρχε ένα μυστήριο γραμμένο σε πάπυρο...

Στις μυστικές βίβλους του Καρνάβαλου, σε χοντρούς τόμους σκονισμένους, το διάβαζες ξεκάθαρα. Οι χειρόγραφες προφητείες από μελάνη που δε σβήνει ποτέ είχαν ως εξής: «Ει τις έχει ους ακουσάτο. Απόκρεως έτους αδιαιρέτου εστί το ήμαρ, μετά χιλιετίαν, εν ω σελίδα πέτρινη γλεντοκοπήσειν χρει, υπό των ήχων αλαζόνων κυμβάλων τη δυνάμη ηλέκτρων πολλών και βοερών, ίνα ευφράνει καρδίας τε και ψυχάς, ως άλλη ουδεμία».

Χωρίς αποτέλεσμα, δεκάδες μελετητές σπατάλησαν ζωές ολόκληρες για να μεταφράσουν αυτό το χρησμό, που κάποιος βάρβαρος προφήτης είχε συντάξει σε παράξενα ελληνικά. Καιροσκόποι γύρισαν εμπορικές ταινίες στο Hollywood, ύποπτοι συνομωσιολόγοι αναλώθηκαν σε παιδαριώδεις αναλύσεις, αλλά ο γρίφος δε λυνόταν. Εν τω μεταξύ, στα αρχεία συλλεκτών της λεβεντογενιάς, είχε βρεθεί εξίσου μυστήρια μαντινάδα με παρεμφερές περιεχόμενο, η οποία προκαλεί εντύπωση όταν συσχετιστεί με τη μυθοπλασία του παραπάνω παράξενου κειμένου. Λέγανε οι γέροντες στα βουνά: «Κι αν δεν το ξέρεις μάθε το, σε χρόνια δίχως ζύγι, τη μέρα της αποκριάς ο σβέρκος θα σου φύγει, γιατί ένα σάιτ κουζουλό που πετριά το γέννα, γλέντι θα κάνει ηλεχτρικό, όπως άλλο κανένα».

Φυσικά, για το νεοέλληνα, το πέπλο του μυστηρίου έχει εξαφανιστεί. Το Rocking.gr, η «πέτρινη σελίδα», έκανε και κάνει ό,τι μπορεί για να επαληθευτεί ο αρχαίος χρησμός και -μεταξύ μας- για να περάσουμε όλοι καλά τις απόκριες.

Όπως και το προηγούμενο «μονό» έτος, έτσι και φέτος, σας καλούμε στο αποκριάτικο πάρτι μας, το Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011. Κανείς δεν ξέχασε πόσο καταπληκτικά περάσαμε στο καρναβάλι του 2009, αλλά είμαστε έτοιμοι να το ξεχάσουμε τώρα, σε μια ακόμα πιο τρελή και όμορφη νύχτα, σε ένα ξέφρενο πάρτι... με rock μασκαράδες.

Οι πόρτες του Rainbow Rock Bar, στο Γκάζι, θα ανοίξουν για εσάς στις 10μ.μ. και θα γιορτάσουμε τον Καρνάβαλο μέχρι πρωίας, με αγαπημένες μουσικές, όπως του πρέπει. Φορέστε λοιπόν ό,τι πιο rock ή καρναβαλικό έχετε, οπλιστείτε με κέφι και διάθεση για καλή «party-oriented» rock και κατηφορίστε προς το Γκάζι, όπου οι μασκαρεμένοι συντάκτες του Rocking.gr θα σας υποδεχτούν για να διασκεδάσουν μαζί σας.

Για τους ξενέρωτους αντιμασκαράδες, σημειώνουμε ότι η μεταμφίεση είναι προαιρετική, αλλά θυμίζουμε ότι όσοι πιστοί διαλέξουν το πιο rock αποκριάτικο κουστούμι, θα συμμετάσχουν στον παραδοσιακό μας διαγωνισμό και δια βοής θα επιλεγούν οι διάδοχοι των δικών μας Slash, Angus και Gene του 2009. "Go fucking crazy", λοιπόν!

Στα decks οι μασκοφόροι του Rocking.gr θα παίζουν μουσική από τις 10μ.μ. και μέχρι να έρθει το επόμενο πρωί, σε ένα set με πολλές εκπλήξεις...

Ας συνοψίσουμε λοιπόν:

Ημερομηνία: Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011
Διεύθυνση: Rainbow Rock Bar, Δεκελέων 40, Γκάζι
Πρόσβαση: Σταθμός μετρό «Κεραμεικός»
Ώρα: Από τις 10μ.μ. και μέχρι να λιποθυμήσει από την κούραση και ο τελευταίος
Μουσική: Rock. The whole rock and nothing but the rock, with a touch of carnival
Μεταμφίεση: Προαιρετική - ελάτε όπως θέλετε
Είσοδος: Ελεύθερη

Facebook event: www.facebook.com/event.php?eid=181563058545871

Σας περιμένουμε!


View Rocking.gr party @ Rainbow Rock Bar in a larger map
  • SHARE
  • TWEET