Το νέο EP των Pink Floyd

Κομμάτια που ηχογραφήθηκαν 50 χρόνια πριν

04/12/2015 @ 13:31
Ένα καινούργιο EP, το οποίο θα περιλαμβάνει τις πρώιμες ηχογραφήσεις την μπάντας, πρόκειται να κυκλοφορήσουν οι Pink Floyd.

Την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφόρησαν "αθόρυβα" μία limited edition του "1965-Their First Recordings", που περιλαμβάνει 6 κομμάτια. Μετά από απαίτηση του κοινού, το συγκρότημα υποσχέθηκε να κυκλοφορήσει κανονικά το δίσκο μέσα στην επόμενη χρονιά.

Το "1965-Their First Recordings" περιλαμβάνει τις συνθέσεις του Syd Barret "Remember Me", "Lucy leave", "Double O Bo" και "Butterfly", τo κομμάτι του Roger Waters "Walk With Me Sydney" καθώς επίσης και μια διασκευή στο "I'm A King Bee" του Slim Harpo. Ο δίσκος περιλαμβάνει εκτελέσεις του αρχικού κιθαρίστα των Floyd, Bob Klose. 

Διαβάστε τη δήλωση:
«Για να τιμήσουν τα 50 χρόνια από την ηχογράφηση αυτών των κομματιών, οι Pink Floyd κυκλοφόρησαν ένα set με δύο 7-ιντσα single που εμπεριέχουν τις πρώτες τους ηχογραφήσεις. Ελπίζουμε να είναι διαθέσιμα σε αναλογική μορφή μέχρι το τέλος του επόμενου έτους».
Εικάζεται ότι οι ηχογραφήσεις θα κυκλοφορήσουν για να προστατευτούν τα πνευματικά δικαιώματα, τα οποία επρόκειτο να λήξουν σύντομα σε κάποια μέρη του κόσμου.
  • SHARE
  • TWEET