Τέλος ο Justin Vernon από τους Bon Iver;

25/09/2012 @ 12:13
Ο frontman των Bon Iver, Justin Vernon, σκοπεύει να αποχωρήσει από το συγκρότημα.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική συνέντευξη, ο Vernon μίλησε σχετικά με την επιτυχημένη μπάντα του: «Νιώθω πραγματικά ότι πρέπει να απομακρυνθώ όσο νοιάζομαι ακόμη για αυτή. Και μετά αν επιστρέψω -αν γίνει ποτέ αυτό- θα νιώθω καλύτερα και θα είμαι ανανεωμένος ώστε να κάνω κάτι που αξίζει.»

Ερωτηθείς για το πώς ήταν τελευταία με τους Bon Iver, απάντησε: «Το αφήνω να αναπνεύσει. Βλέπω αυτό το συγκρότημα σαν μία βρύση. Πρέπει να την κλείσω και να απομακρυνθώ γιατί ένα πολύ μεγάλο μέρος της μουσικής μας έρχεται υποσυνείδητα ή μέσω αναζήτησης. Υπάρχει τόση προσοχή στραμμένη στο συγκρότημα αυτή τη στιγμή, που μερικές φορές μπορεί να μας αποσπά την προσοχή.»

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τις δηλώσεις αυτές, ένας εκπρόσωπος της δισκογραφικής τους εταιρίας τόνισε πως «απλά θα ξεφύγουν  για λίγο μετά από δύο πολύ φορτωμένα χρόνια δουλειάς για τον τελευταίο δίσκο.»

Σε άλλα νέα σχετικά με την μπάντα, η εμφάνιση των Bon Iver στο Radio City Music Hall της Νέα Υόρκης στις 21 Σεπτεμβρίου είναι διαθέσιμη για τις επόμενες δύο μέρες και μόνο για streaming στο YouTube, και μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω.

  • SHARE
  • TWEET