Τέλος για τους Puressence

Παρότι η μπάντα πριν μερικές εβδομάδες είχε κάνει λόγο για νέο album

27/11/2013 @ 21:01
Ένα από τα πιο αγαπημένα group του ελληνικού κοινού που επισκεπτόταν συχνά τη χώρα μας για συναυλίες σε όλη σχεδόν την καριέρα του, ανακοίνωσε τη διάλυσή του.

Ο λόγος για τους Puressence, οι οποίοι με μια λιτή δήλωση του τραγουδιστή James Mudriczki γνωστοποίησαν μέσω Facebook το προαναφερθέν γεγονός.

Η ανακοίνωση της διάλυσής τους είναι λίγο απρόσμενη καθώς μόλις πριν ένα μήνα περίπου, και πιο συγκεκριμένα στις 30 Οκτωβρίου, είχαν ανεβάσει στο Facebook ανάρτηση στην οποία δήλωναν πως προβάρουν ένα νέο άλμπουμ και πως το 2014 θα είναι αρκετά «γεμάτο» για αυτούς. Είναι προς το παρόν άγνωστο τι μεσολάβησε και τελικά και κατέληξαν στην απόφαση να διαλυθούν.

Οι Puressence προέρχονται από το Manchester και δισκογραφικά η καριέρα τους ξεκίνησε το 1996 με το ομώνυμό άλμπουμ τους. Το 1998 κυκλοφόρησαν το "Only Forever" και το 2002 το "Planet Helpless" ενώ την επόμενη χρονιά έφυγε από το συγκρότημα ο κιθαρίστας Neil McDonald με τον Lowell Killen να παίρνει τη θέση του. Ακολούθησαν δύο άλμπουμ ακόμα, το "Don't Forget To Remember" (2007) και το "Solid State Recital" (2011) καθώς και μια συλλογή.
  • SHARE
  • TWEET