Συλλεκτική κυκλοφορία του "Elephant" των White Stripes στα πλαίσια της Record Store Day

05/03/2013 @ 11:22
Η Record Store Day πλησιάζει και έτσι πολλοί καλλιτέχνες προετοιμάζουν ξεχωριστές κυκλοφορίες για την περίσταση.

Ο Jack White και η δισκογραφική του εταιρεία Third Man Records ανακοίνωσαν πως στις 20 Απριλίου θα κυκλοφορήσει μία limited διπλή εκδοχή του άλμπουμ "Elephant" των White Stripes, γιορτάζοντας έτσι και τα δέκα χρόνια από την πρώτη του κυκλοφορία.

Θα υπάρξουν δύο διαφορετικές εμφανίσεις του LP, καθώς οι οπαδοί μπορούν να επιλέξουν μεταξύ κόκκινου και μαύρου χρώματος στη μία πλευρά του βινυλίου, ενώ η άλλη θα είναι ολόλευκη. Η κυκλοφορία θα περιλαμβάνει μία κάρτα για MP3 κατέβασμα, ενώ η επεξεργασία έγινε απευθείας από την αρχική αναλογική πηγή.

Εκτός των White Stripes, στα πλαίσια της Record Store Day θα υπάρξουν και άλλες ξεχωριστές κυκλοφορίες από καλλιτέχνες όπως οι Black Keys, που θα προσφέρουν ένα επτάιντσο βινύλιο που θα περιλαμβάνει τη διασκευή τους στο κομμάτι "No Fun" των  The Stooges και οι Foals που θα κυκλοφορήσουν σε ξεχωριστό βινύλιο το πρόσφατο άλμπουμ τους "Holy Fire".

Ιδιαίτερες κυκλοφορίες περιμένουμε και The Flaming Lips, τους Iron & Wine και τους Deftones. Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ.
  • SHARE
  • TWEET