«Στάζει μέλι» ο Liam Gallagher για τους Radiohead... Θα ξαναπαίξουν μαζί οι Oasis;

01/03/2011 @ 11:24
Μπορεί οι Beady Eye του Liam Gallagher να κυκλοφόρησαν το παρθενικό τους άλμπουμ, "Different Gear, Still Speeding", αλλά οι μεγάλες αγάπες δύσκολα ξεχνιούνται.

Ο ίδιος ο Liam, που τις προάλλες δήλωνε στη Guardian με «σιγουριά» ότι ποτέ δε θα ξαναπαίξουν οι Oasis, άλλαξε κάπως τη δήλωσή του, λέγοντας πως δε μπορεί να το πει αυτό με σιγουριά για το μέλλον, αλλά μόνο για το παρόν.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως αν ποτέ γίνει η επανένωση των Oasis, θα πρέπει να γίνει για τους fans και όχι για τα λεφτά. Αναμένουμε την επόμενη δήλωση ενός εκ των δύο αδερφών Gallagher, που θα «στολίζει» τον άλλον με τη γνωστή αδελφική στοργή.

Το φως της δημοσιότητας όμως είδαν και δηλώσεις του Liam Gallagher για τους Radiohead. Πιο συγκεκριμένα, ο Liam στάθηκε στο γεγονός ότι ο τίτλος του νέου άλμπουμ των Radiohead, "The King Of Limbs", έχει να κάνει με ένα υπεραιωνόβιο δέντρο στο δάσος Savernake, κοντά στο μέρος που οι Radiohead ηχογράφησαν το δίσκο. O Liam ειρωνεύτηκε τoυς συμπατριώτες του μουσικούς, αναφέροντας ότι θα μπορούσαν να είχαν γράψει ένα τραγούδι για ένα σύγχρονο δέντρο ή για ένα δέντρο που φυτεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Τι θέλει να πει ο ποιητής;
  • SHARE
  • TWEET