«Σιωπούν» οι Carnal Forge

28/11/2011 @ 07:32
Ο μπασίστας της σουηδικής thrash μπάντας Carnal Forge, Lars Linden, ανακοίνωσε την προσωρινή διάλυση του συγκροτήματος, μέσα από μια πρόσφατη δήλωσή του.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Από τη στιγμή που όλα τα μέλη αποφάσισαν να αφήσουν τους Carnal Forge για διαφορετικούς λόγους και με σκοπό να επιχειρήσουν νέες μουσικές προσπάθειες, οι Carnal Forge θα κάνουν ένα διάλειμμα και η μπάντα θα «παγώσει» για ακαθόριστο διάστημα».

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν θα υπάρξει ποτέ κάποιος νέος δίσκος από τους Carnal Forge ή αν θα ξαναπαίξουμε ποτέ. Σίγουρα, το ελπίζω και θα δουλέψω γι' αυτό, αλλά μόνο το μέλλον θα δείξει».

Τελειώνοντας, φρόντισε να καθησυχάσει όσους αναρωτιόνταν ποια είναι τα σχέδια του ίδιου, λέγοντας: «Το υλικό των 20 τραγουδιών που έγραψα τον τελευταίο χρόνο για τον έβδομο δίσκο των Carnal Forge θα χρησιμοποιηθεί σε ένα νέο thrash metal σχήμα με όνομα Delerium. Ο τίτλος του πρώτου δίσκου θα είναι "Friendly Fire". Οι τίτλοι των τραγουδιών και το εξώφυλλο έχουν ήδη οριστικοποιηθεί, αλλά θα αποκαλυφθούν αργότερα. Αυτή τη στιγμή καταπιάνομαι με την προπαραγωγή των νέων κομματιών στο studio που έχω στο σπίτι. Είναι πολύ διασκεδαστικό να ασχολούμαι ξανά με το κύριο όργανό μου, την κιθάρα».
  • SHARE
  • TWEET