Set διάρκειας δυόμιση ωρών υπόσχονται οι Katatonia για την εμφάνιση τους στην Αθήνα, αυτό το Σάββατο

11/05/2011 @ 11:09
Για την έλευση των Katatonia στη χώρα μας, και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο, 14 Μαΐου στο Fuzz Club, σας έχουμε ήδη ενημερώσει από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όπως ανέφερε το Δελτίο Τύπου που δημοσιεύσαμε τότε, οι Σουηδοί σκοπεύουν να παρουσιάσουν στην Αθήνα ολόκληρο το άλμπουμ τους "Last Fair Deal Gone Down" (2001) συν ένα Best Of με κομμάτια από τις υπόλοιπες δουλειές τους, καθώς και κάποιο υλικό που σπάνια παίζουν στις συναυλίες τους.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση, οι φίλοι των Katatonia έχουν μερικούς ακόμα λόγους να δώσουν το «παρών» στην εμφάνιση τους το ερχόμενο Σάββατο:

Οι Σουηδοί Katatonia ξεκίνησαν την Τετάρτη, 4 Μαΐου τη μίνι περιοδεία τους για τη συμπλήρωση των είκοσι ετών από την ίδρυσή τους, κατά την οποία παίζουν ολόκληρο το "Last Fair Deal Gone Down" καθώς και πολλά άλλα κομμάτια απ' όλη τη μέχρι στιγμής καριέρα τους, μεταξύ των οποίων τέσσερα που έχουν παιχθεί ζωντανά πολύ λίγες φορές κατά το παρελθόν καθώς και άλλα έξι που δεν έχουν παιχθεί ποτέ live, σε ένα υπερχορταστικό σετ, διάρκειας δυόμιση ωρών. Η περιοδεία περιλαμβάνει μόλις έξι πόλεις και μία από αυτές είναι και η Αθήνα, στην οποία θα εμφανιστούν το Σάββατο, 14 Μαΐου, στο Fuzz Live Music Club, στις 21:30, τερματίζοντας έτσι την επετειακού χαρακτήρα περιοδεία τους. Μία συναυλία πραγματικά μοναδική, την οποία κανένας οπαδός του είδους δε θα πρέπει να χάσει!
  • SHARE
  • TWEET