Σεμινάρια Electric Bass και Home Studio Production από τη SAE Ελλάδος. Το Rocking.gr εξασφάλισε για εσάς μια υποτροφία!

19/02/2013 @ 13:46
Νέα πρωτοποριακά σεμινάρια στη SAE Athens για τον ήχο και την ψηφιακή εικόνα!
Μάρτιος - Απρίλιος 2013

Η SAE Athens παρουσιάζει μία νέα σειρά πρωτοποριακών σεμιναρίων, σύντομης διάρκειας, που είναι αφιερωμένα στον ήχο και την εικόνα, δίνοντας την ευκαιρία τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη.

Άρτια καταρτισμένοι εισηγητές, με διεθνείς διακρίσεις, εισάγουν το κοινό σε θεματολογίες όπως είναι οι τεχνικές παραγωγής και παιξίματος του Μπάσου, η δημιουργία και παραγωγή σε Home Studio, η χρήση του Final Cut Pro X αλλά και οι τεχνικές του Digital Sculpting, καθώς και την έννοια του ήχου και της μουσικής στη θεραπεία μέσω του Sound Healing.

Δεν θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει και ένα σεμινάριο αφιερωμένο στο Ableton Live, αφού η SAE Athens αποτελεί το μοναδικό πιστοποιημένο κέντρο εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

Τα σεμινάρια διαρκούν 20 έως 30 ώρες, προσφέροντας ολοκληρωμένη μάθηση, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

DSLR Film Making  | 22 Φεβρουαρίου - 2 Μαρτίου | Αναλυτικό πρόγραμμα

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εμπειρία πάνω στην κατασκευή μιας ταινίας με τη δημιουργική χρήση των καμερών Digital single-lens reflex περνώντας από όλα τα στάδια της παραγωγής. Στο τελικό στάδιο του course οι συμμετέχοντες κάνουν το δικό τους μοντάζ, δημιουργώντας τη δική τους ταινία.

Electric Bass: Producing Tools & Performing Basics | 5 - 28 Μαρτίου | Αναλυτικό πρόγραμμα

Ένα ταξίδι στην ιστορία του μπάσου από τη δεκαετία του '50 μέχρι και σήμερα. Μέσα από τη διαδρομή αυτή, ο σπουδαστής, έχει την ευκαιρία να γνωρίσει όλα τα μουσικά ρεύματα και στυλιστικά ιδιώματα όλης της πορείας της παγκόσμιας Pop/Rock μουσικής σκηνής. Το σεμινάριο ολοκληρώνεται με 2 Sound Producing διαλέξεις στο Studio A της SAE.

Home Studio Production | 8 - 16 Μαρτίου | Αναλυτικό πρόγραμμα

Πως στήνεται ένα home studio σε πραγματικό χρόνο, με έμφαση στην εργονομία, την πρακτικότητα και την ακουστική σχεδίαση, ενώ παρουσιάζονται πληθώρα εξοπλισμού και software. Το course ολοκληρώνεται με την ηχογράφηση και μείξη ενός κομματιού.

Εισαγωγή στο Digital Sculpting | 8 - 16 Μαρτίου | Αναλυτικό πρόγραμμα

Μία εισαγωγή στην τέχνη του Digital Sculpting και στους τρόπους δημιουργίας τρισδιάστατων έργων τέχνης. Οι συμμετέχνοντες θα μάθουν να δημιουργούν αληθοφανείς τρισδιάστατους χαρακτήρες, ενδιαφέροντα περιβάλλοντα, λεπτομερή στοιχεία σκηνικών και εντυπωσιακά concept designs.

Final Cut Pro X | 22 - 30 Μαρτίου | Αναλυτικό πρόγραμμα

Το Final Cut Pro Χ της Apple είναι μία από τις πιο ολoκληρωμένες επιλογές στον τομέα του editing και της παραγωγής video. Μέσα από το σεμινάριο, ο σπουδαστής θα μάθει τις βασικές λειτουργίες και θα αποκτήσει πιστοποίηση χρήσης του από την Apple.

Sound Healing & Therapy  | 26 Μαρτίου - 5 Απριλίου | Αναλυτικό πρόγραμμα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Sound Healing & Therapy” επιδιώκει να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με την επίδραση των ηχητικών δονήσεων και της μουσικής στην ανθρώπινη ψυχοφυσιολογία, τις βασικές αρχές της ήχο – ιαματικής & θεραπείας (sound healing & therapy), και της μουσικοθεραπείας. H παρακολούθησή του προϋποθέτει βασικές γνώσεις μουσικής θεωρίας.

Ableton Live | 5 Απριλίου | Αναλυτικό πρόγραμμα

Η SAE Athens ως το μοναδικό Ableton Certified Training Center στην Ελλάδα, δίνει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει ένα εξειδικευμένο crash course για το δημοφιλές software της Ableton, το οποίο πολλοί χρήστες παρομοιάζουν με μουσικό όργανο. Είναι το πιο εύχρηστο και ευέλικτο Digital Audio Workstation τόσο στο studio όσο και on stage για live performance ή dj-ing. Θα δοθεί πιστοποίηση από την Ableton.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Eπικοινωνήστε με τη γραμματεία της SAE Athens για να κανονίσετε συνάντηση με τον εκπαιδευτικό συντονιστή του προγράμματος, να ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του course και να ξεναγηθείτε στις εγκαταστάσεις.

Πληροφορίες στο 210-3217661 ή στο athens@sae.edu.

Δελτίο Τύπου



Το Rocking.gr εξασφάλισε για έναν αναγνώστη του μία υποτροφία για ένα από τα δύο σεμινάρια (Electric Bass, Home Studio Recording).

Όροι συμμετοχής:

Οι υποτροφίες είναι προσωποπαγείς και δεν εξαργυρώνονται σε χρήμα. Σε περίπτωση επιτυχίας, ο επιτυχών δεν μπορεί να μεταβιβάσει την υποτροφία σε άλλο πρόσωπο. Η SAE Ελλάδος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τα mail των υποψηφίων για την αποστολή newsletter της σχολής σε αυτούς. Η SAE Ελλάδος έχει το δικαίωμα να ανακαλέσει την χορήγηση της υποτροφίας στην αυτονόητη περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός σπουδαστών (8 άτομα) για την παρακολούθηση του προγράμματος. Σε αυτήν την περίπτωση ο νικητής θα μπορεί να αξιοποιήσει την υποτροφία στο αμέσως επόμενο τμήμα το οποίο θα συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό σπουδαστών. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε συγγενείς μέχρι και β' βαθμού ατόμων που σχετίζονται με οποιαδήποτε σχέση εργασίας με την SAE και το Rocking.gr.

Για να διεκδικήσετε την υποτροφία, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "SAE Athens" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) καθώς και το σεμινάριο που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, μέχρι την Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου στις 21:00.

Ο νικητής, ο οποίος θα προκύψει μέσα από κλήρωση, θα ενημερωθεί μέσω e-mail την Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου.

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET