"Reborn": tribute στους Moonspell από ελληνικές μπάντες

14/09/2012 @ 14:15
Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου, σε Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater) και Αθήνα (Gagarin205) αντίστοιχα, εμφανίζονται οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Πορτογάλοι gothic metallers Moonspell.

Με σκοπό τον εορτασμό των δύο αυτών live, οι Sorrowful Angels μαζί με τους φίλους τους από τους Fallen Arise, SadDoLLs και Luna Obscura, που όλοι τους παίζουν support στις δύο αυτές συναυλίες, αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό tribute στους Moonspell, με τίτλο "Reborn - A Greek tribute to Moonspell".

Έτσι λοιπόν, οι Sorrpwful Angels διασκεύασαν τρία αγαπημένα κομμάτια των Moonspell, με τις συμμετοχές των: Spyla Dibela (Fallen Arise), George Downloved (SadDoLLs) και Gogo Melone (Luna Obscura), ελπίζοντας να τα απολαύσουμε όλοι μας όσο κι εκείνοι.

Reborn - A Greek tribute to MoonspellΤην παραγωγή έκαναν τα CFN Recordings Studio και το atwork η Gogo Melone.

Το link για free download είναι διαθέσιμο εδώ.

Τα youtube links είναι τα εξής:

Sorrowful Angels ft Fallen Arise - Luna (Moonspell Cover)

Sorrowful Angels ft Saddolls - Nocturna (Moonspell Cover)

Sorrowful Angels ft. Luna Obscura - Scorpion Flower (Moonspell Cover)

Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater - Μύλος) και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα (Gagarin205), οι Moonspell, έρχονται για δύο βραδιές που αναμένεται να μείνουν αξέχαστες. Τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη ανοίγουν οι «δικοί μας» Sorrowful Angels, των οποίων το τελευταίο άλμπουμ "Omens" έχει δημιουργήσει ήδη αίσθηση, καθώς και οι Luna Obscura και οι SadDoLLs, ενώ στην Αθήνα τα support σχήματα θα είναι οι Sorrowful Angels, οι SadDoLLs και οι Fallen Arise.

Τιμή εισιτηρίου: 28 ευρώ στην Αθήνα και 27 ευρώ στη Θεσσαλονίκη

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει:
Αθήνα: Ticket House, Public, Metal Era
Θεσσαλονίκη: Musicland, Alone Metal Store, The Nephilim Metal Music Store, Steel Gallery Records, Hades
Λάρισα: Rock Music Store
Online από τα www.ticketpro.gr & www.123tickets.gr.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET