Ποιός pop τραγουδιστής εμπνέεται από τους Pink Floyd, τους Led Zeppelin και τον Bob Dylan;

27/02/2013 @ 11:45
Για το νέο άλμπουμ του, ο Justin Timberlake ισχυρίζεται πως έχει αντλήσει έμπνευση από τεράστια ονόματα της rock, όπως οι Pink Floyd, οι Led Zeppelin και ο Bob Dylan.

Ο pop τραγουδιστής πρόσφατα έδωσε μία συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, σχολιάζοντας το νέο του δίσκο και δηλώνοντας για το οκτάλεπτο single του "Mirrors" πως όταν το έγραφαν είπε: «Αν οι Pink Floyd και οι Led Zeppelin μπορούν να κάνουν δεκάλεπτα τραγούδια, αν οι Queen μπορούν να κάνουν δεκάλεπτα τραγούδια τότε γιατί να μην μπορώ εγώ; Θα βρίσκαμε λύση για το radio edit αργότερα.»

Ο Timberlake πρόσθεσε στη λίστα των ειδώλων του τον Bob Dylan, και είπε πως εμπνέεται από αυτόν για να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο στούντιο.

«Η μουσική είναι για τους ονειροπόλους. Πρέπει να είσαι ικανός να δημιουργήσεις έναν νέο κόσμο και να μείνεις εκεί. Δεν θα μιλήσω για τον  Bob Dylan -είναι ένα από τα είδωλά μου- αλλά από τη δική μου προοπτική, σαν οπαδός, μου φαίνεται πως ξεκίνησε να δημιουργεί μουσική που τον έκανε να νιώθει ως ένας διαφορετικός άνθρωπος, και αυτό αρκεί. Το στούντιο είναι πραγματικά ένας χώρος που μπορείς να πας και να είσαι τελείως ελεύθερος. Μπορείς να κλειδώσεις τον εαυτό σου σε ένα δωμάτιο και να νιώθεις σαν να έφτιαξες έναν νέο κόσμο.»

  • SHARE
  • TWEET