Ποιά κλασικά τους album θα παίξουν Slayer, Jane's Addiction, Offspring και Weezer στο Riot Fest;

To φεστιβάλ θα λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο σε Σικάγο, Ντένβερ και Τορόντο

16/05/2014 @ 13:06
Μετά την γνωστοποίηση των συγκροτημάτων που θα λάβουν μέρος στο επερχόμενο Riot Fest, έγινε γνωστό ότι δέκα από αυτά θα παρουσιάσουν ζωντανά ολόκληρα κλασικά τους άλμπουμ.

Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν οι Slayer με το "Reign In Blood", οι Jane's Addiction με το "Nothing's Shocking", οι Weezer με το "The Blue Album" και οι Offspring με το "Smash", άλμπουμ που κλείνει φέτος 20 χρόνια και θα τιμηθεί με επετειακή κυκλοφορία και περιοδεία που έχει ήδη ξεκινήσει.

Την λίστα συμπληρώνουν οι Samhain του Glen Danzig με το "Initium", οι NOFX με το "Punk In Drublic", οι Descendents με το "Milo Goes To College", οι Naked Raygun με το "Throb Throb" και οι The Get Up Kids με το "Something To Write Home About", ενώ αναμένεται η ανακοίνωση ενός ακόμη σχήματος - δίσκου.

To φεστιβάλ θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε Σικάγο, Ντένβερ και Τορόντο με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, των Rise Against, Social Distortion, Bring Me The Horizon, Mastodon, Cure, National, Flaming Lips, Patti Smith, Mastodon, Kurt Vile & The Violators, Mudhoney, GWAR, Tegan And Sara, Paul Weller, Cheap Trick, και Buzzcocks.

  • SHARE
  • TWEET