Phil Anselmo: « Ο Zakk Wylde θα μπορούσε να συμμετέχει σε ενδεχόμενη επανένωση των Pantera» / Τι λένε τα υπόλοιπα μέλη

01/10/2012 @ 12:54
Μιλώντας σε αμερικανικό ραδιόφωνο, ο Phil Anselmo (Down, ex-Pantera) δήλωσε πως πρότεινε στον Zakk Wylde να αντικαταστήσει τον Dimebag Darrell σε μια ενδεχόμενη νέα περιοδεία των Pantera και πως εκείνος φάνηκε να είναι πολύ ζεστός.

Φυσικά ξεκαθάρισε πως, για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει πρώτα ο ίδιος να τα βρει με τον Vinnie Paul (Hellyeah, ex-Pantera) και «να ξεπεράσουν κάποια θέματα που έχουν».

Στον ίδιο τόνο ήταν και οι δηλώσεις του Vinnie Paul, ο οποίος σε αντίστοιχη συνέντευξη δήλωσε πως «αν μια επανένωση πραγματοποιούταν, ο Zakk θα ήταν ο καταλληλότερος για την θέση» αλλά παράλληλα τόνισε πως μια τέτοια κίνηση θα αμαύρωνε την κληρονομιά των Pantera και του Dimebag, καθώς «εκείνος ήταν οι Pantera».

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο Zakk Wylde, ο οποίος είχε δηλώσει πως «τον τιμά η επιλογή» και πως «πάντα θα είναι δίπλα στους φίλους του», ενώ σε αντίθετο μήκος κύματος κινείται o Rex Brown, ο οποίος δήλωσε πως «οι φήμες για επανένωση είναι απλά ηλίθιες, καθώς κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Dime».

Σε άλλα νέα, οι Down κυκλοφόρησαν video του κομματιού τους "Witchtripper" από τον επερχόμενο δίσκο τους, "Down IV Part I - The Purple EP", το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

  • SHARE
  • TWEET