Πέφτει η αυλαία του ''Jealous'' των Dirty Granny Tales για την Αθήνα - Κερδίστε προσκλήσεις!

13/05/2010 @ 15:31
Την τελευταία αθηναϊκή παράσταση του μουσικοθατρικού έργου "Jealous" παρουσιάζουν οι Dirty Granny Tales, το Σάββατο, 15 Μαΐου 2010. Στα πλαίσια του Bob Theater Festival, που λαμβάνει χώρα στο θέατρο «Χώρα» (Αμοργού 20, Κυψέλη, 210-8673945), οι σκοτεινοί παραμυθάδες κλείνουν τον κύκλο της τριλογίας παραστάσεων «Inversed World - Didis' Son - Jealous».

Συνδυάζοντας τη μουσική με το χορό, το κινούμενο σχέδιο και το κουκλοθέατρο, οι Dirty Granny Tales διηγούνται ένα πανέμορφο εφιαλτικό παραμύθι, αφομοιώνοντας ξανά τις metal καταβολές τους στο ιδιαίτερο ακουστικό μουσικό τους ύφος.

Το Rocking.gr, χάρη στην ευγενική προσφορά των Dirty Granny Tales, προσφέρει στους αναγνώστες του δύο προσκλήσεις για την παράσταση του Σαββάτου. Για να κερδίσετε μία από τις προσκλήσεις, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, μέχρι την Παρασκευή, 14/5 και ώρα 20:00, συμπληρώνοντας στο θέμα του μηνύματος "Dirty Granny Tales" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), ενώ μπορείτε να ανακαλύψετε τα παρασκήνια της δραστηριότητας των Dirty Granny Tales, διαβάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησαν στο Rocking.gr.
  • SHARE
  • TWEET