Παρελθόν ο Geoff Tate από τους Queensryche! Στη θέση του ο Todd La Torre

21/06/2012 @ 12:35
Σοκ έχει προκαλέσει στον metal κόσμο είδηση του Billboard πως ο Geoff Tate αποτελεί παρελθόν από τους Queensryche!

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Billboard.com αναφέρει πως αντικαταστάτης του Tate είναι ο Todd La Torre των Crimson Glory, με τον οποίο τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας είχαν φτιάξει πολύ πρόσφατατα τους Rising West, αποδίδοντας ζωντανά παλιά τραγούδια των Queensryche.

O drummer Scott Rockenfield είναι μέχρι στιγμής ο μόνος που τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα και σας παραθέτουμε τη δήλωσή του:

«Κατά τους τελευταίους μήνες οι καλλιτεχνικές διαφορές μέσα στους Queensryche έχουν μεγαλώσει. Θέλουμε οι fans μας να ξέρουν ότι ελπίζαμε να βρούμε μια κοινή λύση, αλλά τελικά το να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Tate ήταν ο καλύτερος δρόμος και για τις δύο πλευρές, ώστε να κινηθούν μπροστά προς μια θετική κατεύθυνση. Του ευχόμαστε καλή τύχη στα μελλοντικά του σχέδια. Είμαστε ενθουσιασμένοι να παρουσιάσουμε τους Queensryche στους fans μας με τον Todd στο μικρόφωνο.»

Πριν από μερικές εβδομάδες τα μέλη των Queensryche πλην του Tate σχημάτισαν τους Rising West με τον La Torre τραγουδιστή. Το συγκεκριμένο σχήμα έδωσε δύο συναυλίες στο Seattle, όπου το setlist ήταν κυρίως βασισμένο σε κομμάτια των Queensryche από τους πρώτους πέντε δίσκους.

Στις 11 Ιουνίου οι Queensryche θα έπαιζαν με τους Scorpions στη Utah των Η.Π.Α., αλλά τελικά εμφανίστηκε μόνο ο Tate με προσωπική του μπάντα, άρα απ' ότι φαίνεται και από τις σημερινές εξελίξεις «πίσω από τον καπνό όντως υπήρχε φωτιά».
  • SHARE
  • TWEET