Παρελθόν από τους Rotting Christ ο Γιώργος Μπόκος / Με το αυθεντικό line-up θα εμφανιστούν στο Nuclear War Now! Festival

16/02/2012 @ 10:25
Παρελθόν από τους Rotting Christ αποτελεί ο κιθαρίστας τους από το 2005 και μετά, Γιώργος Μπόκος.

«Γεια σε όλους! Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι μια εποχή έφτασε στο τέλος της και μια καινούρια μόλις ξεκίνησε. Μετά από έξι χρόνια που ήμουν μέλος των Rotting Christ αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη συνεργασία μας και να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Προχωράω, λοιπόν, με τη νεοσυσταθείσα μπάντα μου, τους Stone Cold Dead. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη των Rotting Christ για όλες τις υπέροχες στιγμές που είχαμε και να ευχηθώ στον καθένα τους ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Ένα τεράστιο ευχαριστώ, επίσης, προς όλους τους οπαδούς των Rotting Christ σε όλα τα μέρη του πλανήτη που υποστηρίζουν την μπάντα όλα αυτά τα χρόνια. –Γιώργος Μπόκος».

Ταυτόχρονα, η μπάντα ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστεί με το αυθεντικό line-up της στο γερμανικό Nuclear War Now! Festival, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο: «Χίλιες και μία νύχτες λεηλατούμε τη Γη. Το μακρύ, ένδοξο και μυστηριώδες ταξίδι της μπάντας μέσα στις δεκαετίες φτάνει σε ένα κομβικό σημείο με τη χιλιοστή μας συναυλία. Οι χίλιες νύκτες που λεηλατούμε τη Γη θα σηματοδοτηθούν με την εμφάνισή μας στο Nuclear War Now! Festival. H περίσταση θα εορταστεί με ένα πολύ ιδιαίτερο setlist, παιγμένο κατά πάσα πιθανότητα από το αρχικό line-up των Rotting Christ, συμπεριλαμβανομένων των Mutilator και Magus, και θα περιέχει αποκλειστικά κομμάτια από τους τρεις πρώτους δίσκους και τα demos».
  • SHARE
  • TWEET