Ozzy Osbourne: «Θα πέθαινα ευτυχισμένος αν μπορούσα να συνεργαστώ με την Adele»

20/03/2013 @ 11:30
Ο Ozzy Osbourne έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη σε αυστραλιανό μαγκαζίνο, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία των Black Sabbath με τον φημισμένο παραγωγό Rick Rubin αλλά και για τον θαυμασμό του προς την Adele.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος ερωτήθηκε για το πώς είναι η δουλειά μαζί με τον Rubin, και εκείνος απάντησε:

«Τα τελευταία 10-15 χρόνια, κάθε φορά που τον έβλεπα, μου έλεγε πως αν οι Sabbath αποφασίσουν να κάνουν νέο άλμπουμ θέλει να είναι ο παραγωγός του. Πριν μπούμε στο στούντιο, ο κόσμος μας έλεγε πως ο Rick έχει πάντα πέντε πράγματα στο μυαλό του ταυτόχρονα, πως θα είναι εκεί τη μία μέρα και μετά θα εξαφανίζεται για εβδομάδες. Εγώ έχω να πω πως όποτε ήμουν εγώ στο στούντιο, ήταν και αυτός.»

«Ο Rick Rubin είναι ο παραγωγός και ξέρει τι κάνει. Και αν το άλμπουμ μας γίνει σχεδόν όσο επιτυχημένο όσο έγινε αυτό της Adele (στο οποίο ο Rubin ήταν συμπαραγωγός), τότε θα είμαι ευτυχισμένος!»

Η επόμενη ερώτηση ήταν για την πιθανότητα ο Rubin να κανονίσει μία συνεργασία μεταξύ του Ozzy και της Adele:

«Θα πέθαινα ευτυχισμένος αν γινόταν κάτι τέτοιο φίλε. Πιστεύω ότι είναι καταπληκτική, δεν είναι καμία με μούρη γεμάτη μπότοξ, είναι ένα φυσιολογικό, υγιές κορίτσι που μιλάει με την προφορά της πόλης στην οποία γεννήθηκε.»
  • SHARE
  • TWEET