Ozzy Osbourne & Friends (Slash, Zakk Wylde, Gus G.) στο Rockwave Festival: Τι δηλώνουν ο Ozzy και ο Geezer Butler για την περιοδεία

28/03/2012 @ 14:47
Ο Ozzy θα εμφανιστεί με τους "Ozzy Osbourne & Friends" την 1η Ιουλίου στο Rockwave Festival. Στο Rockwave Festival ο Ozzy Osbourne μαζί με τον Geezer Butler, το ήμισυ των Black Sabbath, θα τιμήσουν τον Tony Iommi σε ένα special Black Sabbath set. Οι μουσικοί που θα τον πλαισιώσουν τον Ozzy Osbourne στο Rockwave είναι τρεις από τους κορυφαίους εν ενεργεία κιθαρίστες στον κόσμο: ο παλιός συνεργάτης και φίλος του, Slash, ο επί χρόνια κιθαρίστας της προσωπικής μπάντας του Ozzy, Zakk Wylde, και ο δικός μας Gus G.

Ακολουθεί η πιο πρόσφατη επίσημη ανακοίνωση:

Black Sabbath
Τελευταία ενημέρωση για την περιοδεία

Ο Ozzy Osbourne & Friends θα εμφανιστεί σε όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες

Ο Slash ως special guest θα εμφανιστεί σε εννέα συναυλίες

Οι Black Sabbath -που στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς ανακοίνωσαν και την ηχογράφηση του πρώτου τους νέου άλμπουμ μετά από 33 χρόνια αλλά και μία παγκόσμια περιοδεία ως headliners- αναγκάζονται, λόγω της μάχης που δίνει ο Tony Iommi με το λέμφωμα, να αναβάλουν τα σχέδια τους.

Έτσι, o Ozzy Osbourne αποφάσισε, για να μην απογοητευθούν οι promoters και οι fans, να εμφανιστεί σε όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες των Black Sabbath με το σχήμα Ozzy Osbourne & Friends.

«Για πρώτη φορά σε αυτές τις συναυλίες θα με συνοδεύσουν μουσικοί από όλα τα στάδια της καριέρας μου», δηλώνει ο Ozzy και συνεχίζει «είναι κάτι που δεν το έχω ξανακάνει και το περιμένω με ανυπομονησία»

Σε αυτές τις «first ever» Ozzy Osbourne & Friends συναυλίες, ο Ozzy, μαζί με τον θρυλικό μπασίστα των Black Sabbath, Geezer Butler, θα παίξουν ένα special Black Sabbath set σε ένδειξη συμπαράστασης στο φίλο και συνεργάτη τους Tony Iommi.

«Φυσικά θα προτιμούσα να ήταν και ο Tony μαζί μας για αυτά τα shows», λέει ο Geezer, «αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι στη σκηνή. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να παίζω με διάφορους μουσικούς και αυτό είναι κάτι που θα με κρατά σε εγρήγορση».

Επίσης, ο Zakk Wylde, που για πολλά χρόνια ήταν ο κιθαρίστας της μπάντας του Ozzy, θα τον συνοδεύει σε πολλά τραγούδια σε όλη τη διάρκεια της κάθε συναυλίας. Ο Slash, παλιός συνεργάτης και φίλος του Ozzy, θα τον συνοδέψει σε επιλεγμένες συναυλίες -και στο δικό μας Rockwave Festival- κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

Η υγεία του Tony Iommi συνεχίζει να παρουσιάζει εξαιρετική πρόοδο και ο ίδιος ανυπομονεί να επιστρέψει στις συναυλίες. Στο μεταξύ, οι Black Sabbath συνεχίζουν να γράφουν και να ηχογραφούν για το επερχόμενο άλμπουμ τους. Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για την ηχογράφηση και τα σχέδια της περιοδείας.

(ακολουθεί ο πλήρης κατάλογος των ημερομηνιών και των εμφανίσεων)

Ozzy Osbourne & Friends

*With Special Guest Slash

Rockwave Festival line up:

Κυριακή, 1 Ιουλίου 2012
Ozzy Osbourne & Friends
Machine Head
Paradise Lost
Unisonic
Planet Of Zeus
Lucky Funeral

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012
The Prodigy
Iggy And The Stooges
Everlast
Peter Hook And The Light

Προπώληση εισιτηρίων:

Η προπώληση των εισιτηρίων για την Κυριακή, 1 Ιουλίου συνεχίζεται.
Το εισιτήριο κοστίζει 50 ευρώ.
Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο θα κοστίζει 58 ευρώ.
Το εισιτήριο στο ταμείο της συναυλίας θα είναι 65 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη Δευτέρα, 2 Ιουλίου ξεκινά την Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012.
Τα πρώτα εισιτήρια της Δευτέρας 2 Ιουλίου κοστίζουν 28 ευρώ.
Τα επόμενα εισιτήρια της Δευτέρας 2 Ιουλίου κοστίζουν 35 ευρώ.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET