"Omens Over Greece" tour από τους Sorrowful Angels και E1EN

17/01/2012 @ 10:18
Οι Sorrowful Angels με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου studio άλμπουμ τους, "Omens", από τη Legend Records, ανακοινώνουν την "Omens over Greece" Tour μαζί με τους E1EN.

Πρώτος σταθμός της "Omens over Greece" Tour, σε συνδυασμό με την επίσημη παρουσίαση του άλμπουμ "Omens", θα είναι η Αθήνα και το Jasmin Rock Club, την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012.
 
Οι Sorrowful Angels, από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας τους τάραξαν τα νερά της ελληνικής και όχι μόνο underground σκηνής. Συνδυάζουν μοναδικά το μελωδικό metal με dark αισθητική και ηλεκτρονικούς ήχους. Το 2009 παρουσίασαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους "Ship In Your Trip", που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τον εγχώριο και ξένο τύπο. Και σήμερα οι Sorrowful Angels επιστρέφουν δυναμικά με τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά που έρχεται να ταράξει τα δεδομένα... και ο τίτλος αυτής "Omens".
 
Ως opening act στη συναυλία των Paradise Lost το Μάρτιο που μας πέρασε, μας έδωσαν μια πρώτη γεύση από το "Omens". Το "Omens" διατηρεί τη μελωδικότητα του πρώτου άλμπουμ, επεκτείνοντας τη μουσική παλέτα, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα ηλεκτρονικά στοιχεία και στους φωνητικούς πειραματισμούς. Με πιο σκληρό περίβλημα, κινείται στη σκοτεινή και ατμοσφαιρική πλευρά του gothic, οδηγώντας την μπάντα σε μονοπάτια που δεν έχει εξερευνήσει ως τώρα...
 
Οι E1EN είναι ένα experimental metal συγκρότημα, επηρεασμένο από ένα ολόκληρο φάσμα σκληρού ήχου. Δημιουργήθηκαν το 2008 και έχουν ήδη στο ενεργητικό τους δύο Promo CD -"Vacant Expressions" (2009) και "Closure" (2011)- όπου του τελευταίου την παραγωγή επιμελήθηκε ο γνωστός σε όλους Alan Douches (WWSM). Ήρθε η στιγμή για τους E1EN να συστηθούν στα συναυλιακά δρώμενα της χώρας με σταθμό εκκίνησης την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου το Jasmin Rock Club.
 
Οι πάντα εκρηκτικοί στη σκηνική τους παρουσία Sorrowful Angels, παρέα με τους ξεχωριστούς Ε1ΕΝ, θα ανέβουν στη σκηνή του Jasmin Rock Club την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, με μοναδικό σκοπό να μας απογειώσουν με τις μουσικές τους και να τεστάρουν τις αντοχές μας στο head banging!
 
Στις 15 Ιανουαρίου το "Omens" ξεκινά το ταξίδι του με καράβι τη Legend Records... και οι Sorrowful Angels μαζί με τουε Ε1ΕΝ ετοιμάζονται να το παρουσιάσουν ζωντανά σε ολόκληρη την Ελλάδα...
 
Ετοιμαστείτε... Omens will hunt you down!

Jasmin Rock Club
Μιχαλακοπούλου 150 & Σινώπης
Οι πόρτες ανοίγουν: 21:30
Τιμή Εισόδου: 2€

"Omens Over Greece" Tour Live Dates
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου - Αθήνα - Jasmin Rock Club
Παρασκευή, 2 Μαρτίου - Θεσσαλονίκη - EightBall Club  
Σάββατο, 17 Μαρτίου - Τρίκαλα - Κεντρική Πλατεία
Κυριακή, 18 Μαρτίου - Λάρισα - Stage Club
Κυριακή, 1 Απριλίου - Ναύπλιο - Road Bar
 
More dates to be announced...

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET