Οι The Ex έρχονται στην Αθήνα - Γνωρίστε τους από κοντά και κερδίστε υπογεγραμμένες αφίσες!

14/10/2011 @ 15:20
Οι Ολλανδοί The Ex δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις!

Το underground συγκρότημα δημιουργήθηκε πάνω στην έκρηξη του punk το 1979 και στο γύρισμα της δεκαετίας, το 1980, έβγαλε το πρώτο του studio άλμπουμ, "Disturbing Domestic Peace". Όπως ήταν αναμενόμενο, αρχικά έπαιζαν punk, αλλά μέσα στα τριάντα χρόνια της μουσικής τους πορείας εξελίχθηκαν και ενσωμάτωσαν πολλά και διαφορετικά είδη: noise, rock, jazz, αυτοσχεδιασμοί αλλά και ethnic μουσικές επιρροές χαρακτηρίζουν το «Ex Music» παίξιμο τους.

Με τις ακραία ρυθμικές, φαλτσαριστές κιθάρες, τα δαιμονισμένα drums και «εκσφενδονίζοντας» συνεχώς ειρωνικούς στίχους, οι The Ex κατάφεραν να μην «καλουπωθούν» ποτέ. Βρίσκονται πάντα σε αναζήτηση νέων ιδεών και συνεργασιών με ανθρώπους που τους εμπνέουν. Βασική αρχή τους, που δεν πρόδωσαν ποτέ, παραμένει το «να γράφουν μουσική με την καρδιά τους και την ψυχή τους, μακριά από τους εμπορικούς δρόμους προώθησης». Κινούνται πάντα ανεξάρτητα και αυτό αντανακλάται και στον τρόπο που οργανώνουν τις συναυλίες τους αλλά και στον τρόπο διάθεσης και διανομής της μουσικής τους.

Το "Catch My Shoe" είναι το ολοκαίνουργιο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο του 2011 από τη δική τους εταιρία, την Ex Records, με τον καινούργιο τους τραγουδιστή, Arnold de Boer, και παραγωγό τον Steve Albini.

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011, Gagarin 205, Αθήνα
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011, Μύλος, Θεσσαλονίκη

Οι The Ex θα μας μάθουν τι εστί avant-garde!

Current lineup:
Terrie Hessels - guitar, baritone guitar
Arnold De Boer - vocals, guitar, sampler
Andy Moor - guitar, baritone guitar
Katherina Bornefeld - drums, vocals

Η τιμή του εισιτηρίου για τη συναυλία της Αθήνας είναι 19 ευρώ.

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα:
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3608 366

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Το Rocking.gr, χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας των The Ex στην Αθήνα, δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες του να γνωρίσουν από κοντά το συγκρότημα, την ημέρα της εμφάνισης του στην Αθήνα, αλλά και να κερδίσουν υπογεγραμμένες αφίσες της συναυλίας.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας, δεν έχετε παρά να στείλετε ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "The Ex" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), μέχρι την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου στις 21:00.

Τονίζουμε ότι ο διαγωνισμός αφορά μόνο στην εμφάνιση των The Ex στην Αθήνα.

Οι νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου.

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET