Οι Slayer διαφωνούν με την εκδοχή του Dave Lombardo / Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση

22/02/2013 @ 11:48
Οι Slayer δημοσίευσαν ανακοίνωση μέσω του Blabbermouth σχετικά με την απόφασή τους να αντικαταστήσουν τον Dave Lombardo στην περιοδεία τους στην Αυστραλία.

«Οι Slayer επιβεβαιώνουν ότι ο Jon Dette θα παίξει drums για το συγκρότημα στην αυστραλιανή περιοδεία που ξεκινάει αυτό το Σάββατο στο Brisbane. Σχετικά με την ανάρτηση του Dave Lombardo στο Facebook, οι Slayer δεν συμφωνούν με την ουσία της, ούτε με τη χρονική σειρά των γεγονότων που αναφέρει.»

«Ο κύριος Lombardo ήρθε στην μπάντα λιγότερο από μια βδομάδα πριν την αναχώρησή της για την Αυστραλία, για να παρουσιάσει τους καινούριους όρους του, οι οποίοι ήταν διαφορετικοί από τους συμφωνηθέντες. Το συγκρότημα δεν μπόρεσε να συμφωνήσει μαζί του στις νέες απαιτήσεις του σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που έμενε μέχρι την αναχώρηση για την Αυστραλία. Υπάρχουν περισσότερα πράγματα να λάβουμε υπόψη, πέραν της προσφοράς του κ. Lombardo, αλλά από σεβασμό στο πρόσωπό του δεν θα σχολιάσουμε τίποτα παραπάνω.»

«Οι Slayer ευγνωμονούν τους οπαδούς τους στην Αυστραλία για την κατανόηση στην αλλαγή της τελευταίας στιγμής και ανυπομονούν να τους δουν στις συναυλίες.»

Θυμίζουμε ότι οι Slayer πρόκειται να εμφανιστούν την 1η Ιουλίου στην Πλατεία Νερού στην Αθήνα, μαζί με τους Down καθώς και άλλα συγκροτήματα που αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.
  • SHARE
  • TWEET