Oι Rush στη Roadrunner Records / Νέο studio album μέσα στο 2012

01/09/2011 @ 11:43
Υπάρχει κινητικότητα στους Rush. Οι θρύλοι του progressive rock υπέγραψαν σε νέα δισκογραφική εταιρία, τη Roadrunner Records, η οποία πεισματικά ήθελε να τους εντάξει στο δυναμικό της.

«Μετά από χρόνια πολιορκίας του συγκροτήματος, ο Tom Lipsky, πρόεδρος της εταιρίας, μάς παρουσίασε μία συμφωνία που θα μπορούσε να δουλέψει και το timing ήταν το κατάλληλο», δήλωσε ο manager του σχήματος, Ray Danniels, συνεχίζοντας: «Θέλαμε να είμαστε μέλη μιας δισκογραφικής που είναι εστιασμένη στο rock και η Roadrunner είναι ακριβώς αυτό που ψάχναμε».

Κι ενώ περιμένουμε το καινούργιο live DVD των Rush τον ερχόμενο Νοέμβριο, μέσα στο 2012 θα κυκλοφορήσει από τη Roadrunner το καινούργιο studio άλμπουμ τους, υπό τον τίτλο "Clockwork Angels". Ένα πρώτο δείγμα του νέου αυτού δίσκου, το κομμάτι "Caravan", είχε δοθεί στη δημοσιότητα από τον Ιούνιο του 2010, αλλά έκτοτε οι υποχρεώσεις της μπάντας, με την πολύ επιτυχημένη περιοδεία της "Time Machine Tour", την καθυστέρησαν από το να δουλέψει στη νέα της δουλειά νωρίτερα.

Η Roadrunner είναι σίγουρα ενθουσιασμένη που έχει πλέον στις τάξεις της ένα συγκρότημα το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια δίσκους. Ο Lipsky, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη συμφωνία, τόνισε πως «οι Rush υπήρξαν πάντα εξαιρετικοί και ανεξάρτητοι, και στο studio και στις ζωντανές τους εμφανίσεις. Μέχρι σήμερα παραμένουν όσο παραγωγικοί ήταν κάθε στιγμή της καριέρας τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία».

  • SHARE
  • TWEET