Οι Jethro Tull έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Γνωρίστε τους από κοντά!

11/07/2010 @ 09:43
Μία από τις σημαντικότερες rock μουσικές μπάντες των τελευταίων 40 χρόνων επιστρέφει στην Ελλάδα, στα πλαίσια της φετινής παγκόσμιας περιοδείας της: Οι Jethro Tull!



Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010 - Θέατρο TerraVibe Park, Αθήνα
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010 - Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη

Το Rocking.gr, ως χορηγός επικοινωνίας των δύο συναυλιών, δίνει την ευκαιρία σε 7 συνολικά τυχερούς αναγνώστες του να γνωρίσουν από κοντά τους Jethro Tull, τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Για να είστε ένας από αυτούς, ακολουθείτε την εξής διαδικασία: Μας στέλνετε ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Jethro Tull" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), την πόλη (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) στην οποία σκοπεύετε να παρακολουθήσετε τους Jethro Tull, καθώς και τον αριθμό του εισιτηρίου σας για τη συναυλία.

Η κλήρωση για την ανάδειξη των επτά τυχερών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 18 Ιουλίου, οπότε οι συμμετοχές σας θα γίνονται δεκτές μέχρι και το Σάββατο, 17 Ιουλίου, στις 21:00 το βράδυ. Σημειώνουμε ότι ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός μόνο σε κατόχους εισιτηρίων για μια εκ των δύο συναυλιών των Jethro Tull στη χώρα μας.

Οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά, είτε με e-mail, είτε τηλεφωνικώς, την Κυριακή 18 Ιουλίου.



Στο καταπράσινο θέατρο του TerraVibe Park θα ξυπνήσουν τους θρύλους του δάσους με τις rock-folk progressive μελωδίες τους, συνοδευόμενες πάντα από το πιο "heavy metal" φλάουτο του πλανήτη, που παίζει ο Ian Anderson. Μέγιστος τραγουδοποιός και γητευτής, ήταν ο πρώτος μουσικός που πρόσθεσε το φλάουτο σε rock μπάντα.

Ο ήχος των Jethro Tull είναι πολυμορφικός και καινοτόμος, ένας συνδυασμός progressive rock με blues. Με albums όπως το "Stand Up" και "Aqualung" και τραγούδια όπως το "Too Old To Rock N’ Roll: Too Young To Die", το "One Brown Mousse" και το "Heavy Horses", οι Jethro Tull είναι μέρος της rock μουσικής ιστορίας και θα το αποδείξουν για μία ακόμη φορά, στις δύο συναυλίες τους σε ελληνικό έδαφος.

Η προπώληση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο του TerraVibe Park, ανά συναυλία και ανά ζώνη θέσης, διαμορφώνονται ως εξής:
Ανά τρία εισιτήρια παρέχεται δωρεάν θέση στα ειδικά διαμορφωμένα parkings.

Συναυλία Jethro Tull

Θέση Ορθίων: 28 €
Ζώνη 3η, θέση καθήμενων: 35 €
Ζώνη 2η, θέση καθήμενων: 40 €
Ζώνη 1η, θέση καθήμενων: 48 €
Θέση VIP: 95 €

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης, στη Μονή Λαζαριστών διαμορφώνονται ως εξής: Τα πρώτα 1000 εισιτήρια θα κοστίζουν 28 €. Για τα επόμενα η τιμή διαμορφώνεται στα 35 €.
  • SHARE
  • TWEET