Οι Gathering στη χώρα μας αυτό το Σαββατοκύριακο - Κερδίστε ένα t-shirt και ένα υπογεγραμμένο cd!

22/02/2010 @ 12:04
Οι The Gathering φέτος γιορτάζουν 20 χρόνια μουσικής ιστορίας και έρχονται στην Ελλάδα, ανανεωμένοι όσο ποτέ!

Σαββατο, 27 Φεβρουαρίου | Block33 - Θεσσαλονίκη
Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου | Gagarin205 - Αθήνα



Το Rocking.gr εξασφάλισε για τους αναγνώστες του ένα t-shirt "The West Pole" (μεγέθους XL) και ένα υπογεγραμμένο, από όλα τα μέλη της μπάντας, cd "The West Pole". Θέλετε να κερδίσετε ένα από αυτά;

Για τη συμμετοχή σας στην κλήρωση, από την οποία και θα προκύψουν οι νικητές του διαγωνισμού, απαντήστε στην ακόλουθη ερώτηση: Ποιο είναι το προηγούμενο συγκρότημα της νέας τραγουδίστριας των Gathering, Silje Wergeland;

Στείλτε μας τις απαντήσεις σας στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του μηνύματος "Gathering" και στο κυρίως μέρος τα εξής: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, ταχυδρομική διεύθυνση (στην οποία θα αποσταλεί το δώρο σας) και την ένδειξη "t-shirt" ή "cd", ανάλογα με το δώρο το οποίο επιθυμείτε να διεκδικήσετε.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου στις 14:00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν προσωπικά, είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω e-mail, την ημέρα λήξης του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!





Το φθινόπωρο του 1989 τα δύο αδέλφια, Hans & Rene Rutten μαζί με τον φίλο τους Bart Smits, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τους The Gathering. Εκείνη την εποχή δεν είχαν κανένα συγκεκριμένο σχέδιο ή κάποια στρατηγική, παρά μόνο την επιθυμία και τον ενθουσιασμό να γράψουν και να παίξουν μουσική. Την άνοιξη του 2009, το γκρουπ κυκλοφόρησε το 9ο studio album, The West Pole, με την συμμετοχή της νέας τραγουδίστριας του γκρουπ, Silje Wergeland. Σήμερα, το γκρουπ κοιτάζει πίσω αυτά τα 20 χρόνια μουσικής: από το doom metal έως και την ατμοσφαιρική alternative rock, τη μεγάλη παγκόσμια αποδοχή και επιτυχία που τους κατέταξε ανάμεσα στους σημαντικότερους εκπροσώπους της εναλλακτικής μουσικής και που τους χάρισε πολυάριθμους fans ανά την υφήλιο.

Oι The Gathering, μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια μουσικής πορείας, μετράνε εκατοντάδες συναυλίες ανά τον κόσμο, εννιά studio albu ms, τρία live albums, πάρα πολλά singles & E.P.’s, την ίδρυση της δικιάς τους δισκογραφικής εταιρείας, δύο DVD’s (το “A Sound Relief” μάλιστα κέρδισε το διάσημο βραβείο Edison). Το γκρουπ πέρασε και περίεργες στιγμές στην ιστορία του, με την αποχώρηση διάφορων μελών του, αλλά πάντα κατάφερνε να βρίσκεται ανάμεσα στα γκρουπ με την μεγαλύτερη επιρροή στο χώρο της εναλλακτικής μουσικής, διατηρώντας πάντα τον ιδιαίτερο αυθεντικό “Gathering” ήχο και προσφέροντας δυνατά live shows.



Ο ήχος τους είναι μοναδικός, ένας συνδυασμός από δυνατές κιθάρες που εναλλάσονται με ατμοσφαιρικά μέρη και trip hop ρυθμούς, ήχος που χαρακτηρίζει τη μουσική τους από το άλμπουμ – σταθμό στην ιστορία του γκρουπ, Mandylion, έως και σήμερα!

Oι The Gathering με τη νέα τους τραγουδίστρια, Silje Wergeland, κυκλοφόρησαν τον Μάιο που μας πέρασε το 9ο studio album τους, The West Pole, με το οποίο απέδειξαν π ως παρ’ όλες τις αλλαγές στο σχήμα, η μοναδικότητα του ήχου τους παραμένει αναλλοίωτη, σηματοδοτώντας παράλληλα και μια νέα εποχή για το γκρουπ.

Με αφορμή τα 20 χρόνια παρουσία τους στη μουσική και την νέα τους κυκλοφορία, οι The Gathering ξεκινάνε μία Ευρωπαϊκή περιοδεία τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο, με στάση και στην Ελλάδα για δύο σόου πριν συνεχίσουν, για πέμπτη φορά, την περιοδεία τους στην Νότια Αμερική.

Line Up:
Silje Wergeland – vocals
Rene Rutten – guitars/flute
Frank Boeijen – keyboards
Marjolein Kooijman – bass
Hans Rutten – drums

Check:
www.gathering.nl
www.myspace.com/gatheringofficial
www.youtube.com/user/TheGatheringband
http://twitter.com/theGathering www.shop.gathering.nl
www.psychonautrecords.com
  • SHARE
  • TWEET