Οι Epica σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Κερδίστε προσκλήσεις για τις συναυλίες τους και γνωρίστε τους από κοντά!

21/05/2010 @ 18:18
Το συγκρότημα - αποκάλυψη του συμφωνικού metal, με σήμα κατατεθέν την ερυθρόμαλλη σειρήνα που ακούει στο όνομα Simone Simons, έρχεται στην Ελλάδα για δύο εκρηκτικές συναυλίες, το Σάββατο, 29 Μαΐου στο Fuzz Club της Αθήνας και την Κυριακή, 30 Μαΐου στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης. Το Rocking.gr, ως χορηγός επικοινωνίας, όχι μόνο προσφέρει στους αναγνώστες του 6 συνολικά προσκλήσεις για τις παραπάνω εμφανίσεις, αλλά τους δίνει και τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το συγκρότημα!



Πως θα λάβετε μέρος σε κάποιον από τους δύο διαγωνισμύς μας; Η διαδικασία είναι απλή: Στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του μηνύματος "Epica προσκλήσεις" ή "Epica συνάντηση", αναλόγως το διαγωνισμό στον οποίο θέλετε να συμμετάσχετε. Στο κυρίως μέρος του μηνύματος γράψτε μας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), την πόλη στην οποία σκοπεύετε να παρακολουθήσετε τους Epica (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) και στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε για τη συνάντηση με το συγκρότημα, τον αριθμό του εισιτηρίου σας.

Σημαντικές σημειώσεις:
1. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε έναν μόνο διαγωνισμό. Διπλές συμμετοχές θα εξαιρούνται από την τελική κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών.
2. Βασική προϋπόθεση για να συναντήσετε από κοντά το συγκρότημα είναι να είστε κάτοχος εισιτηρίου για την αντίστοιχη συναυλία (Αθήνας ή Θεσσαλονίκης) και να αναφέρετε οπωσδήποτε τον αριθμό του εισιτηρίου στο e-mail συμμετοχής σας.

Περιμένουμε τα e-mail σας μέχρι και την Πέμπτη, 27 Μαΐου στις 21:00. Οι τυχεροί (από 4 για κάθε διαγωνισμό σε Αθήνα και 2 σε Θεσσαλονίκη) θα ειδοποιηθούν προσωπικά, τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail, την Παρασκευή, 28 Μαΐου.

Καλή τύχη!



Σάββατο 29 Μαϊου 2010 - Fuzz Club, Aθήνα

Κυριακή 30 Μαϊου 2010 - Principal Club Theatre, Θεσσαλονίκη

Από το 2007 που πρώτο-πάτησαν το πόδι τους επί ελληνικού εδάφους, οι Epica αγκαλιάστηκαν από το ελληνικό κοινό όσο λίγα metal σχήματα. Οι εμφανίσεις τους, είτε στα πλαίσια φεστιβάλ, είτε στις δικές τους συναυλίες, αφήνουν οπαδούς και μη άναυδους. Δεν είναι μόνο οι μοναδικές φωνητικές δεξιότητες της Simone που μαγεύουν τα πλήθη. Κάτι η κιθαριστική επέλαση των Mark Jansen και Isaac Delahaye,  τα drums πολυβόλο του Ariën van Weesenbeek και το μπάσο οδοστρωτήρας του Yves Huts, κάτι η μεγαλοπρέπεια που προσδίδουν τα πλήκτρα του Coen Janssen, η υπερταχεία που λέγεται Epica δε μπορεί να μη σε παρασύρει στο διάβα της.

Ιδρύθηκαν το 2002 κατόπιν της φυγής του Jansen από τους After Forever. Ήδη από την αρχή φάνηκε η προσήλωση τους στον μεγαλοπρεπή συμφωνικό ήχο, αφού στο demo τους "Cry For The Moon" χρησιμοποίησαν 4-μελή χορωδία και κουαρτέτο εγχόρδων. Το ομότιτλο κομμάτι, εκτός από συμβόλαιο με την Τransmission Records, τους απέφερε και λατρεία, αφού μέχρι σήμερα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των οπαδών.

Από το συναρπαστικό ντεμπούτο τους "The Phantom Agony" μέχρι τη συνταρακτική τελευταία τους δουλειά με τίτλο "Design Your Universe", οι Epica πάντα προόδευαν και μάγευαν.

Την τελευταία φορά που ήταν οι Epica στην Αθήνα ζήτησαν να τους υποσχεθούμε ότι την επόμενη φορά που θα έρθουν στην Ελλάδα δε θα κάνει κρύο. Ε, γίνεται να τους χαλάσουμε χατίρι; Όχι, βέβαια! Για αυτό και στις 29 Μαϊου μπορεί να και να μη κάνει τόση ζέστη έξω από το Fuzz, αλλά μέσα θα γίνεται κόλαση!

Τις συναυλίες ανοίγουν οι πολλά υποσχόμενοι The Rain I Bleed, στων οποίων το ντεμπούτο συμμετέχει ο Jeff Loomis (Nevermore). Οι Τhe Rain I Bleed επιλέχθηκαν συγκεκριμένα  από τους Epica και ο Mark Jansen ήδη δηλώνει fan τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στις 10 Φεβρουαρίου και σημεία προπώλησης είναι το Public, το Tickethouse και on-line στο www.ticketpro.gr.
Τιμή εισιτηρίου: 28 €. Ώρα έναρξης: 21.00
  • SHARE
  • TWEET