Οι Def Leppard ηχογραφούν ξανά ολόκληρο τον κατάλογό τους

05/07/2012 @ 10:26
Οι Def Leppard σκοπεύουν να επανηχογραφήσουν ολόκληρη τη δισκογραφία τους.

Οι διάσημοι rockers θέλουν να κάνουν αυτό το βήμα μετά από τις διαφωνίες τους με την δισκογραφική τους, την Universal, σχετικά με το θέμα των δικαιωμάτων και των χρημάτων που θα λαμβάνουν από τις ψηφιακό downloading των κομματιών.

Ο frontman του συγκροτήματος, Joe Elliott, δήλωσε σε συνέντευξη πως αυτή η διαφωνία οδήγησε την μπάντα να αποφασίσει να καταργήσει σταδιακά τις ηχογραφήσεις της για τη Universal και να τις αντικαταστήσει με μία ολοκαίνουργια σειρά των κομματιών τους, που θα ονομάζεται 'forgeries'. «Θα αντικαταστήσουμε τον κατάλογό μας με έναν ολοκαίνουριο, ο οποίος θα περιέχει ακριβώς τις ίδιες εκδοχές των κομματιών μας», προσέθεσε.

Επ' ευκαιρίας της κυκλοφορίας της ταινίας "Rock of Ages", οι Leppard ηχογράφησαν ξανά τα τραγούδια τους, "Rock Of Ages" του 1983 και "Pour Some Sugar On Me" του 1987. Ο Elliott σχολίασε πως «θέλαμε να έχουμε τα κομμάτια αυτά έτοιμα για αυτό το καλοκαίρι.»

Σχετικά με τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν ηχογραφώντας τα παλιά τους κομμάτια, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Δεν μπαίνεις στο στούντιο και λες "Λοιπόν παιδιά ας ηχογραφήσουμε" και το τραγούδι γίνεται μέσα σε τρία λεπτά. Πού θα βρω τη φωνή ενός 22χρονου; Έπρεπε να τραγουδήσω με συγκεκριμένο τρόπο για να καταφέρω να βγάλω την ίδια φωνή. Ήταν πραγματικά δύσκολη δουλειά αλλά μεταξύ μας το διασκεδάσαμε.»
  • SHARE
  • TWEET