Οι Σουηδοί Portrait στο τέταρτο Metal Union Festival

Μαζί τους οι Black Soul Horde και οι Demolition Train

20/11/2014 @ 13:28
Η Λέσχη φίλων Hard Rock & Metal μουσικής Αγρινίου διοργανώνει το τέταρτο κατά σειρά Metal Union Festival, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015, στις 19:30, στην έδρα της με τους:

Portrait (SWE)
Black Soul Horde (GRC)
Demolition Train (GRC)

Λίγα λόγια για τις μπάντες:

Portrait
Κολασμένο heavy metal με έντονες επιρροές από την χρυσή εποχή του King Diamond / Mercyful Fate καθώς και την μαγική δεκαετία των '80s. Μόλις μία εβδομάδα πριν το Up The Hammers Festival, το κορυφαίο φεστιβάλ του underground metal στη χώρα μας, οι Σουηδοί Portrait επισκέπτονται για άλλη μια φορά την Ελλάδα, σε μία αποκλειστική εμφάνιση στο Αγρίνιο στην οποία θα ακουστούν κομμάτια απ' όλη τους τη δισκογραφία. Η μπάντα σαρώνει όλη την Ευρώπη με headline εμφανίσεις, βρίσκεται σε super φόρμα, και δηλώνει έτοιμη να ισοπεδώσει τα πάντα στο πέρασμά της!

Black Soul Horde
Οι Αθηναίοι Black Soul Horde αποτελούν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις των τελευταίων ετών στον χώρο του heavy/power metal. Λίγα λεπτά ακρόασης του μοναδικού full length της μπάντας αρκούν για να πείσουν ακόμα και τον πιο διστακτικό οπαδό αυτής της μουσικής. Οι Black Soul Horde καλούνται να ζεστάνουν το ήδη ζεστό μεταλλικό κοινό της πόλης. Και θα τα καταφέρουν!

Demolition Train
Μεταλλικό rock 'n' roll! Ακριβώς αυτό καλούνται να υπερασπίσουν οι Demolition Train οι οποίοι θα ανοίξουν την βραδιά. Βρώμικο speed n roll, κομμένο και ραμμένο για αυτιά που γουστάρουν groups όπως οι Motorhead, Tank, Jaguar κτλ. Η μπάντα έχει μόλις κυκλοφορήσει το πρώτο full length άλμπουμ της από την No Remorse Records. Simply, not for wimps!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30.
Έναρξη 20:00.
Είσοδος: 12 ευρώ προπώληση.

Η Λέσχη μας αναγνωρίζοντας την δίψα του μεταλλικού κοινού της πρωτεύουσας για συναυλίες εκτός λεκανοπεδίου, καθώς και το τυχόν ενδιαφέρον από φίλους του εξωτερικού να παρευρεθούν στο φεστιβάλ, διοργανώνει εκδρομή από Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Όπως πάντα, καλούμε σε πανμεταλλική συσπείρωση και μαζική συμμετοχή απ' όλους τους φίλους της σκληρής μουσικής στην πόλης μας και τις γύρω περιοχές. Απευθύνουμε κάλεσμα στις μεταλλικές ορδές απ’ όλη την Ελλάδα, να τιμήσουν την πόλη μας και το φεστιβάλ, ώστε να γίνουμε όλοι μάρτυρες άλλης μια αξέχαστης μεταλλικής βραδιάς στο Αγρίνιο.

Να μην λείψει κανείς!

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET