Οι Noise Figures εξηγούν γιατί δεν έπαιξαν με τους Last Drive

Κατηγορίες για φασιστική συμπεριφορά από τη σελίδα τους στο facebook

16/05/2015 @ 10:17
Με ανακοίνωσή τους στο facebook οι Noise Figures έδωσαν εξηγήσεις γιατί δεν έπαιξαν ως πρώτο support, όπως ήταν προγραμματισμένο στη συναυλία των Last Drive στο Gagarin την Παρασκευή 15/5, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρή γλώσσα.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή τους:

«Δυστυχώς απόψε (σ.σ. χθες) δεν θα εμφανιστούμε στο live με τους Last Drive. Σεβόμαστε την ιστορία της μπάντας, αλλά δυστυχώς ένας άνθρωπος που παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπός τους, με μια φασιστική συμπεριφορά προς εμάς και την υπεύθυνη του Gagarin (η οποία στάθηκε ως γυναίκα και αυτό τον πείραξε), μας είπε να φύγουμε, μη αφήνοντάς μας να ακουμπήσουμε τα τύμπανα και να παίξουμε όπως πρέπει. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά του Gagarin που μας υπερασπίστηκαν. Φασιστικές συμπεριφορές δεν περνάνε».

Μέχρι αυτή την ώρα κανείς άλλος εμπλεκόμενος δεν είχε προβεί σε δημόσια τοποθέτηση. Στο Rocking.gr έχουμε προσωπική άποψη του τι συνέβη πριν την έναρξη της συναυλίας αλλά δε θα επεκταθούμε σεβόμενοι την επιθυμία των εμπλεκόμενων να ακουστεί ή να μην ακουστεί η δική τους άποψη πάνω από όλα.
  • SHARE
  • TWEET