Οι Decemberists βγάζουν δίσκο και το ανακοινώνουν με τον πλέον ιδιαίτερο τρόπο

"What A Terrible World, What A Beautiful World" θα ονομάζεται η νέα δουλειά των Αμερικανών indie folk rockers

24/10/2014 @ 21:41
Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, να σας ενημερώσουμε ότι δεν είναι και πολύ σπάνιο ένας καλλιτέχνης να βγαίνει ινκόγκνιτο στους δρόμους και να παίζει μουσική για μερικά κέρματα, ως πλανόδιος... Ωστόσο οι Decemberists γίνονται οι πρώτοι που ανακοινώνουν με αυτόν τον τρόπο το νέο τους άλμπουμ!

Ο ιθύνων νους της μπάντας, Colin Meloy, βγήκε σήμερα στους δρόμους, μπροστά σε μια τοιχογραφία που αναπαριστούσε το εξώφυλλο του νέου τους δίσκου κι έπαιξε ένα καινούργιο κομμάτι ονόματι "Make You Better", καθώς επίσης και ένα από τα κλασικά τους τραγούδια, το "The Engine Driver".

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Decemberists ήταν το "The King Is Dead" του 2011. Διαβάστε την κριτική του Ιάσονα Τσιμπλάκου στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Άλλοι καλλιτέχνες που έχουν κάνει busking (έχουν δηλαδή παίξει μουσική στους δρόμους ως πλανόδιοι) είναι ο Bruce Springsteen το 1988, ο Bono των U2, οι Arcade Fire, ο Billy Corgan των Smashing Pumpkins, ο Neil Young, η Erykah Badu και πολλοί ακόμη, όπως αναφέρει το ακόλουθο άρθρο του Pitchfork.

Decemberists What A Terrible World
  • SHARE
  • TWEET