Οι Broken Belles (Danger Mouse, James Mercer) διασκευάζουν Beatles με την βοήθεια του Ringo Starr

Ιδιαίτερη εκτέλεση για το "And I Love Her" με άρωμα από "I Am The Walrus"

05/02/2014 @ 11:16
Οι Broken Bells -το ντουέτο που αποτελείται από τον τραγουδιστή των Shins, James Mercer, και τον διάσημο παραγωγό / μουσικό Danger Mouse- διασκεύασαν στο Late Show του David Letterman το "And I Love Her" των Beatles.

Αρωγός στην προσπάθειά τους υπήρξε ο drummer των σκαθαριών, Ringo Starr, ο οποίος εμφανίστηκε από τηλεοράσεως, κρατώντας τον ρυθμό με το "I Am The Walrus". Δείτε το video εδώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Danger Mouse (κατά κόσμον Brian Burton) καταπιάνεται με του Beatles, καθώς πριν από μια δεκαετία είχε κυκλοφορήσει το "The Grey Album", που ήταν στην ουσία συνένωση του "White Album" των Beatles και του "The Black Album" του Jay-Z.

Στην εκπομπή του David Letterman που αυτήν την εβδομάδα τιμάει τους Beatles, εμφανίστηκε εχθές ο Sting διασκευάζοντας το "Drive My Car", σήμερα εμφανίζονται οι Flaming Lips με ειδικό καλεσμένο τον Sean Lennon για μια διασκευή στο "Lucy In The Sky With Diamonds" και αύριο θα εμφανιστεί ο Lenny Kravitz.

Την Παρασκευή φημολογείται πως θα εμφανιστούν οι Paul McCartney και Ringo Starr, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάποια εμφάνιση για την συγκεκριμένη ημερομηνία.
  • SHARE
  • TWEET