Οι Arch Enemy ανακοίνωσαν την αντικαταστάτρια της Angela Gossow

Η Alissa White-Gluz θα ντεμπουτάρει στον νέο δίσκο, "War Eternal"

18/03/2014 @ 10:47
Λίγες ημέρες αφότου έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες λεπτομέρειες του νέου τους δίσκου, "War Eternal", οι Arch Enemy γνωστοποίησαν πως η τραγουδίστρια τους Angela Gossow αποχωρεί από το συγκρότημα, ανακοινώνοντας παράλληλα την αντικαταστάτριά της.

Πρόκειται για την Alissa White-Gluz, πρώην πλέον τραγουδίστρια των Καναδών The Agonist, η οποία θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στους Arch Enemy με το "War Eternal" (την θέση της στους The Agonist παίρνει η Βίκυ Ψαράκη). Το πρώτο κομμάτι του δίσκου μάλιστα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα μεθαύριο.

Σε δήλωσή της, η Gossow αναφέρει πως μετά από δεκατρία χρόνια και έξι άλμπουμ νιώθει την ανάγκη να μπει σε μπει σε μια νέα φάση της ζωής, μένοντας κοντά στην οικογένειά της, και να στραφεί σε άλλα ενδιαφέροντα. Θα παραμείνει ωστόσο manager των Arch Enemy, συνεχίζοντας τις δραστηριότητές της ως manager καλλιτενχών.

Τις αναλυτικές δηλώσεις των Angela Gossow, καθώς και σχετικές δηλώσεις της Alissa White-Gluz και του ηγέτη των Arch Enemy, Michael Amott, μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας.
  • SHARE
  • TWEET