Ο frontman των Def Leppard, Joe Elliott, στρέφει τα πυρά του σε οπαδό

29/08/2011 @ 10:13
Ο τραγουδιστής των Def Leppard, Joe Elliott, κατακεραύνωσε έναν fan του συγκροτήματος που του έστειλε email, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το setlist των Βρετανών κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους περιοδείας.

Ο Elliott εμφανίστηκε στα shows της περιοδείας, λίγο μετά το θάνατο του πατέρα του, κι εξηγεί για το περιστατικό με τον οπαδό τους: «Με κατηγόρησε ότι είμαστε απατεώνες, επειδή στις πρώτες συναυλίες που κάναμε μετά τη διακοπή μας είχαμε το ίδιο ακριβώς setlist. Δε θα έλεγα στον τύπο "ξέρεις, ο πατέρας μου μόλις πέθανε, θέλαμε τα πράγματα να είναι απλά την πρώτη εβδομάδα και αργότερα να πειραματιστούμε". Τα έγραφε όλα αυτά, λες και οι ίδιοι άνθρωποι έρχονται σε κάθε συναυλία μας. Αλλά οι μόνοι που ξέρουν τι κάνουμε σε κάθε εμφάνιση είναι όσοι μπαίνουν στο διαδίκτυο και ψάχνουν το setlist μας. Επομένως είναι ένας γαμ****** ηλίθιος, δε με νοιάζει καθόλου που εκφράζομαι έτσι και παρακαλώ να δημοσιευθεί. Όταν κάποιος σαν και αυτόν λέει πως το τραγούδι μας "Love Bites" είναι απλά "ένα διάλειμμα για μπύρες", εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι "πραγματικά είσαι τόσο ανόητος, μην κάνεις τον κόπο να έρχεσαι σε καμία από τις συναυλίες μας. Δε θέλουμε ανθρώπους σαν και εσένα στο κοινό».

Και συνεχίζει: «Πρέπει να παίξουμε για την πλειονότητα. Αν δεν παίξουμε το "Photograph" και το "Pour Some Sugar On Me", δε θα βγούμε από το κτίριο ζωντανοί. Αυτό πληρώνει το μισθό μας, όχι αυτοί οι ηλίθιοι που κάθονται στο υπόγειο της μαμάς τους τρώγοντας Doritos και παίζοντας όλη μέρα Dungeons And Dragons. Δε με ενδιαφέρουν καθόλου τέτοιου είδους άνθρωποι».
  • SHARE
  • TWEET