Ο απολογισμός και οι ευχαριστίες των Coroner για τη χρονιά που πέρασε

10/01/2012 @ 10:18
Οι Ελβετοί -και προσφάτως επανενωμένοι- Coroner δημοσίευσαν την παρακάτω ανακοίνωση.

«Το 2011 μόλις τελείωσε και εμείς θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε, τους φίλους και θαυμαστές μας, για την αναπάντεχη ανταπόκρισή σας και την προσέλευσή σας στις συναυλίες μας μετά την επανένωση. Δε βρίσκουμε λόγια να εκφράσουμε την εκτίμηση που τρέφουμε για όλους σας. Η ανταπόκριση στην πρώτη συναυλία του 2011, που έγινε στη Λωζάννη, ήταν ό,τι χρειαζόμασταν για να ξεκινήσουμε δυναμικά και να φτάσουμε ως τις πρόσφατες εμφανίσεις μας στην Ελλάδα. Οι οπαδοί μας παντού μας συνεπήραν!

Ευχαριστούμε κάθε έναν από εσάς που ήρθε στις συναυλίες μας. Ελπίζουμε να περάσατε όσο καλά περάσαμε και εμείς! Ευχαριστούμε όλα αυτά τα περιοδικά που έγραψαν για εμάς και επίσης τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και όσους δούλεψαν για τα διαδικτυακά show που κάναμε! Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε όσες μπάντες μοιράστηκαν τη σκηνή μαζί μας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές και το προσωπικό που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να μας προσφέρουν εξαιρετικές συναυλίες. Εσείς το κάνατε δυνατό!

Daniel Stössel, είσαι το τέταρτο μέλος μας! Σε ευχαριστούμε πολύ για τις σπουδαίες μουσικές που βγαίνουν από το μαγικό μουσικό σου όργανο αλλά και επειδή κατέγραψες όλες τις εμφανίσεις μας με τις 46 κάμερές σου! Ανυπομονούμε να δούμε το αποτέλεσμα!

Θα υπάρξουν μερικές ακόμη ευκαιρίες να σας δούμε σε κάποιο από τα επερχόμενα show μας. Σχεδιάζουμε να προσθέσουμε δύο ακόμη τραγούδια στο set list μας, αλλά δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για το ποιά θα είναι αυτά. Θα συνεχίσουμε να καταγράφουμε τις συναυλίες μας και ελπίζουμε να συνθέσουμε το τελικό υλικό για να κυκλοφορήσουμε ένα ωραίο ντοκιμαντέρ, που θα περιέχει επίσης σπάνιο υλικό από τις πρώτες μέρες του συγκροτήματος. Επιπλέον, θα προσθέσουμε πολλές προσωπικές φωτογραφίες στην ιστοσελίδα μας, που τραβήχτηκαν από τα πρώτα χρόνια έως σήμερα.

Συνεχίστε να κάνετε σχόλια, να ανεβάζετε τις ηχογραφήσεις σας στο YouTube και να διασκευάζετε τα κομμάτια μας!

Για άλλη μία φορά, σας ευχαριστούμε πολύ που θυμάστε τους Coroner. Οι καλύτερες ευχές μας για ένα χαρούμενο και ενθουσιώδες 2012».
  • SHARE
  • TWEET