O Trent Reznor πίσω από το νέο project των How To Destroy Angels;

29/04/2010 @ 06:51
Πριν λίγους μήνες ο ηγέτης των Nine Inch Nails δήλωσε μέσα από την σελίδα του στο Twitter ότι ξαναέμπαινε επίσημα στο στούντιο για δουλειά μετά από αρκετούς μήνες απουσίας.



Τότε, δεν είχε διευκρινίσει με τί ακριβώς ασχολείται, αλλά η απάντηση φαίνεται να έγινε σαφής. Σήμερα ανέβηκε ένα site με τίτλο "How To Destroy Angels" και η αρχική του σελίδα περιέχει φωτογραφία περιέχει την γυναίκα του Reznor, Mariqueen Maading. Σε video που περιλαμβάνεται στον ίδιο δικτυακό τόπο, ακούγεται ένα κομμάτι που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τον ήχο των Nine Inch Nails, και μπορεί κάποιος να διακρίνει και μουσικά όργανα που χρησιμοποιούνται συνήθως στο «οπλοστάσιο» του Reznor.

To περιοδικό Rolling Stone προσπάθησε να διαλευκάνει το μυστήριο, παρ' όλα αυτά όμως το μόνο που κατάφερε να επιβεβαιώσει είναι το γεγονός ότι οι How To Destroy Angels θα βγάλουν στην κυκλοφορία ένα ομότιτλο EP αυτό το καλοκαίρι.

Εμείς από το Rocking.gr μπορούμε εν μέρει να επιβεβαιώσουμε την συμμετοχή του Reznor, μιας και το όνομα του project φέρει το όνομα από το πρώτο single που είχαν κυκλοφορήσει οι Coil, το ηλεκτρονικό γκρουπ, που ο Trent έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι αποτελούν τεραστία μουσική επιρροή γι’ αυτόν.
  • SHARE
  • TWEET