Ο Tim Booth, η φωνή των James, έρχεται στην Ελλάδα για τρεις εμφανίσεις. Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης!

29/04/2011 @ 17:05
Η φωνή των James επιστρέφει στην Ελλάδα για τρείς συναυλίες τον προσεχή Μάιο.

Tim Booth
06/05, Θεσσαλονίκη, Principal
07/05, Αθήνα, Ιερά Οδός / Support: Sillyboy
08/05, Πάτρα, Ακτή Δυμαίων

Εισιτήρια:

Για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης προπωλούνται προς 30 ευρώ στο www.ticketarena.gr και στα Public, Tickethouse, Metropolis. Την ημέρα της συναυλίας στο ταμείο του Principal θα κοστίζουν 35 ευρώ.

Για τη συναυλία της Αθήνας προπωλούνται προς 30 ευρώ στο www.ticketarena.gr και στα Public, Tickethouse. Την ημέρα της συναυλίας στο ταμείο του "Ιερά Οδός" θα κοστιζουν 38 ευρώ.

Για τη συναυλία της Πάτρας προπωλούνται τα πρώτα 200 εισιτήρια προς 20 ευρώ, τα επόμενα 600 εισιτήρια προς 25 ευρώ και τα επόμενα 200 εισιτήρια προς 30 ευρώ. Την ημέρα της συναυλίας στο ταμείο του "Ακτή Δυμαίων" θα κοστίζουν 35 ευρώ.

Το Rocking.gr προσφέρει στους αναγνώστες του τέσσερις μονές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Tim Booth στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή, 6 Μαΐου, στο Principal.

Θέλετε να διεκδικήσετε μία από αυτές; Στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο  θέμα του "Tim Booth" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), μέχρι την Τετάρτη, 4 Μαΐου στις 21:00.

Οι τέσσερις συνολικά νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail την Πέμπτη, 5 Μαΐου.

Καλή τύχη!
  • SHARE
  • TWEET