Ο Slash ωθεί τον κόσμο στην ακρόαση full-length δίσκων με το λανσάρισμα νέων εφαρμογών

26/07/2012 @ 12:00
Ο Slash παρουσίασε στο κοινό δύο νέα application του, τα οποία σκοπό έχουν να κάνουν τον κόσμο να γυρίσει στους full-length δίσκους, επιτρέποντας στους οπαδούς να έχουν πρόσβαση στη χαρακτηριστική μουσική του.

Ο τελευταίος δίσκος του Slash, "Apocalyptic Love", υπεισέρχεται στην interactive εποχή καθώς βγαίνει σε εφαρμογή πολυμέσων για τους χρήστες iPhone, iPod και iPad. Για την εφαρμογή που φέρει το όνομα Slash360 ο διάσημος κιθαρίστας συνεργάστηκε με την MATIvision. Το Slash360 βάζει τον ακροατή μέσα στο studio μαζί με τον Slash και τον Myles Kennedy.

«Ηχογραφήσαμε αυτόν το δίσκο καθώς τον παίζαμε live. Η εφαρμογή αιχμαλωτίζει την ενέργειά μας με τον καλύτερο τρόπο και κάνει τους οπαδούς μας να βιώνουν τον δίσκο σαν να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο μαζί μας.»

Για τους οπαδούς του Slash που είναι και μουσικοί, δημιούργησε μια πιο εξειδικευμένη εφαρμογή σε συνεργασία με την IK Multimedia, την Amplitude Slash Edition, η οποία επιτρέπει  στον κόσμο να παίζει και να ηχογραφεί με τα ειδικά πετάλια και ενισχυτές του Slash, μέσω iPhone, iPod, iPad και Mac/PC.
  • SHARE
  • TWEET