Ο Slash σχολιάζει το reunion των Guns N' Roses που δεν έγινε ποτέ

27/04/2012 @ 12:02
Το reunion του αρχικού lineup των Guns N' Roses για μία εμφάνιση στο Rock And Roll Hall Of Fame, το οποίο είχε καταλήξει σήριαλ και εν τέλει δεν έλαβε χώρα ποτέ, σχολίασε σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Rolling Stone ο Slash.

«Ήθελα με όλη μου την καρδιά να μαζευτεί όλη η original σύνθεση και να παίξει ζωντανά. Και πίστευα μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι ο Axl θα συμφωνούσε τελικά, όταν και έμαθα ότι αποκλείεται να ανέβει στη σκηνή. Τότε ήταν που όλοι μας αποφασίσαμε ότι θα παίζαμε τα τραγούδια μας ούτως ή άλλως.»

Τα τρία τραγούδια που έπαιξαν οι Guns N' Roses ήταν τα “Mr Brownstone”, “Sweet Child O’ Mine” και “Paradise City”.

Ο Slash, σχολιάζοντας την όλη κατάσταση, κατέληξε ότι η είσοδος των Guns N' Roses στο Rock And Roll Hall Of Fame σηματοδότησε κλείσιμο κεφαλαίου για την μπάντα: «Δεν είχα ποτέ αυταπάτες ότι οι Guns N' Roses θα ήταν ξανά μαζί για οτιδήποτε. Ίσως προσπάθησα να το δω να συμβαίνει μόνο για αυτήν τη μία φορά, αλλά παίζοντας στη συγκεκριμένη συναυλία ένιωσα πραγματικά σαν να κλείνω το βιβλίο.»

Στην ίδια συνέντευξη, ο Slash αποκάλυψε ότι ο Myles Kennedy των Alter Bridge ήταν κοντά στο να βρεθεί στο μικρόφωνο των Velvet Revolver δύο φορές. Ερωτηθείς αν υπάρχει πιθανότητα τελικά να γίνει το πάντρεμα απάντησε: «Το να δουλεύει μαζί μου (σ.σ.: στη solo δουλειά του Slash) είναι κάτι πολύ πιο ευέλικτο. Για τους Velvet Revolver, θα έπρεπε να διαλέξει μεταξύ αυτών και των Alter Bridge.»

Ο solo δίσκος του Slash, "Apocalyptic Love" με τον Kennedy στο μικρόφωνο αναμένεται στις 22 Μαΐου.
  • SHARE
  • TWEET