Ο Ozzy Osbourne μετανιωμένος για το ''Osbournes'' και ακόμα θυμωμένος με τον Dickinson

30/07/2010 @ 11:45
O Ozzy δήλωσε ότι μετανιώνει για το "The Osbournes" και την επίδραση που αυτό είχε στην οικογένειά του.



Σύμφωνα με τα λεγόμενά του σε συνέντευξη που έδωσε στο Thequietus.com, το show μπορεί να εκτόξευσε και πάλι τη φήμη του, αλλά είχε ακριβώς την αντίθετη λειτουργία ως προς την οικογένειά του. «Πηγαίνεις στο κρεβάτι και ξυπνάς την άλλη μέρα και ο κόσμος είναι τελείως διαφορετικός. Παντού έχει κάμερες και σου επιτίθενται διάφορα... Τα παιδιά μου και η γυναίκα μου που είχε καρκίνο δε μπορούσαν να το αντέξουν».

Όσον αφορά στη διαμάχη που είχε ο ίδιος και η γυναίκα του, Sharon, με τον τραγουδιστή των Iron Maiden, Bruce Dickinson, απόρησε για τη στάση του τελευταίου, ο οποίος κάθε βράδυ, σύμφωνα με τον Ozzy, κατά τη διάρκεια της περιοδείας των Maiden το 2005 χλεύαζε επί σκηνής τον ίδιο, ενώ ο Steve Harris, σύμφωνα με τον Ozzy και πάλι, είχε ζητήσει συγγνώμη για τον Bruce, αλλά η Sharon δε μπόρεσε να κρατήσει τα νεύρα της, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει το γνωστό γεγονός με την ρίψη αυγών από τη Sharon στον Dickinson κατά τη διάρκεια του Ozzfest.

Καταλήγει, λοιπόν, στη συνέντευξή του ο Ozzy ότι ο «Dickinson χρειάζεται έναν ψυχίατρο, γιατί είναι τελείως τρελός και εντελώς ανεύθυνος».
  • SHARE
  • TWEET