Ο Mike Portnoy μιλάει για τους Avenged Sevenfold και την περιοδεία με τους Iron Maiden

14/06/2010 @ 22:38
Ο ντράμερ των Dream Theater, Mike Portnoy, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για την περιοδεία της μπάντας του ως support στους Iron Maiden, αλλά και για την συνεργασία του με τους Avenged Sevenfold.



Συγκεκριμένα, ο Portnoy είπε: «Οι Maiden σημαίνουν πολλά για εμάς. Όταν ο John Petrucci κι εγώ δημιουργούσαμε τους Dream Theater, κάποιες από τις κύριες επιρροές μας ήταν οι Maiden και οι Rush. Εξάλλου το να ανοίγουμε τις συναυλίες τους, το βλέπουμε σαν πρόκληση, αφού συνήθως παίζουμε πολύ μεγάλα shows, αλλά τώρα, λόγω του ότι έχουμε μόνο 50 λεπτά, φτιάχνουμε μια setlist αποτελούμενη από τα πιο γνωστά μας κομμάτια».

Σχετικά με τη συνεργασία του με τους Avenged Sevenfold, δήλωσε: «Είχα επαφές με τη μπάντα πριν το θάνατο του Jimmy. Επικοινωνούσαμε μέσω mail με τον Jimmy, μιας και ήταν μεγάλος θαυμαστής μου, και έτσι γνωριστήκαμε αργότερα με τον M. Shadows. Όταν έμαθα τα δυσάρεστα νέα, του τηλεφώνησα και του είπα πως θα ήθελα να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορούσα. Έτσι, μέσα από μία πολύ ευχάριστη μουσικά διαδικασία, ολοκλήρωσαμε το νέο άλμπουμ των Avenged Sevenfold και νομίζω πως ο Jimmy θα είναι πολύ ικανοποημένος με το αποτέλεσμα».
  • SHARE
  • TWEET