Ο Kory Clarke (Warrior Soul / Trouble) σε ένα ηλεκτροακουστικό show στην Αθήνα, με ελεύθερη είσοδο

02/09/2011 @ 10:14
Την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου ο ηγέτης και frontman των θρυλικών Warrior Soul και τραγουδιστής των doom metal ηρώων Trouble θα πραγματοποιήσει ένα μοναδικό ηλεκτρακουστικό show στο Rainbow Rock Bar (Δεκελέων 40, Γκάζι, δίπλα στη στάση μετρό «Κεραμεικός»), με ελεύθερη είσοδο!

Ο Kory Clarke είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης ενός από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της δεκαετίας του '90 στον ευρύτερο χώρο της rock μουσικής, των Warrior Soul, οι οποίοι έβγαλαν μία σειρά από μνημειώδεις δίσκους ψυχεδελικής rock/acid punk (όπως περιγράφει ο ίδιος ο Clarke τη μουσική τους), με απίστευτα μεγάλο εύρος επιρροών, όπως το "Last Decade Dead Century", "Drugs, God And The New Republic", "Salutations From The Ghetto Nation" και "Space Age Playboys", με το τελευταίο να υμνείται από τον Lars Ulrich των Metallica, που το είχε χαρακτηρίσει ως το πιο αγαπημένο άλμπουμ του και είχε πάρει τους Warrior Soul ως support στους Metallica την περίοδο της κατακόρυφης ανόδου τους!

Η εμβληματική φυσιογνωμία του Clarke ξεδιπλώνεται με το σκληρό λόγο του ενάντια στο αμερικανικό κράτος και τον τότε πρόεδρό του George Bush (και όχι μόνο), τον έντονα ποιητικό του λόγο και την πρόζα στα live shows. Επαναστάτης, αντάρτης των πόλεων, άνθρωπος που δε μασάει τα λόγια του, καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης, έχει έρθει άπειρες φορές σε σύγκρουση με το κατεστημένο, με αποτέλεσμα οι δουλειές του να μην προωθούνται στο ευρύ κοινό, όπως όφειλαν να κάνουν οι εταιρίες του, και να γίνει ένα cult είδωλο, με φανατικούς, όμως, θαυμαστές, πολλοί εκ των οποίων είναι και στη χώρα μας!

Τα τελευταία χρόνια τραγουδάει με τους θρυλικούς doom metallers Trouble (με τους οποίους παίζει στη χώρα μας), τους Warrior Soul φυσικά, αλλά κάνει και solo καριέρα, γράφει ποιήματα και ζωγραφίζει... Στην πολύ special βραδιά που ετοιμάζει ειδικά για το ελληνικό κοινό θα έχει δύο κιθάρες, πλήκτρα και drums, ενώ θα παίζει και percussion. Το show θα είναι πειραματικό, θα περιλαμβάνει τραγούδια από τη solo καριέρα του και τους Warrior Soul και ο ίδιος το περιγράφει ως «The Doors on crack»!

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος ελεύθερη

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET