Ο Jack White συνεργάζεται με τους rappers Insane Clown Posse σε σύνθεση του... Mozart

01/09/2011 @ 10:47
Ο Jack White συζητιέται για κάθε τι με το οποίο ασχολείται κι έτσι η τελευταία του δουλειά δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Το τραγούδι "Leck Mich Im Arsch", αποτέλεσμα της σύμπραξης του διάσημου καλλιτέχνη με το ντουέτο των Insane Clown Posse, είναι πλέον διαθέσιμο στο κοινό και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

Η τίτλος μεταφράζεται, όπως φαίνεται, σε "Lick Me In The Arse" και το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική εταιρία του Jack White, Third Man Records, στις 13 Σεπτεμβρίου.

Το κομμάτι χρησιμοποιεί μια μελωδική γραμμή που είχε συνθέσει ο Wolfgang Amadeus Mozart το 1782, ενώ στην εκτέλεση του συμμετέχουν και οι JEFF The Brotherhood, rock συγκρότημα που συνεργάζεται με την εν λόγω δισκογραφική.

Η επίσημη δήλωση έχει ως εξής: «Το 1782 ο Wolfgang Amadeus Mozart έγραψε μία σύνθεση που έμεινε έκτοτε στην αφάνεια. Ο τίτλος ήταν "Leck Mich Im Arsch", ή στα αγγλικά "Lick Me In The Arse". Είναι κατανοητό ότι αυτή η σύνθεση έμεινε άγνωστη από τότε. Επομένως, ποιός άλλος είναι καταλληλότερος να δώσει σε αυτή τη σύνθεση το σεβασμό που της αξίζει, πέρα από τους διάσημους, επιτυχημένους, αλλά και παρεξηγημένους και αμφιλεγόμενους rappers Insane Clown Posse;».

  • SHARE
  • TWEET