Ο Craig Walker των Archive στην Αθήνα, σε μια ιδιαίτερη βραδιά με ελεύθερη είσοδο

01/09/2011 @ 09:40
Mια από τις αγαπημένες φωνές του ελληνικού κοινού επιστρέφει στη χώρα μας για μια μοναδική βραδιά στο Dunkel!

Έχει συνδέσει το όνομά του με την πιο επιτυχημένη και δημιουργική περίοδο των Archive. H συμμετοχή του στην αλλαγή κατεύθυνσης της μπάντας ήταν καθοριστική και οι Archive περνώντας από το trip hop σε πιο rock μονοπάτια μάς έδωσαν έναν από τους πολύ σημαντικούς δίσκους των 00s ("You All Look The Same To Me", 2002), άλμπουμ που το χαρακτηρίζουν οι μεγάλες σε διάρκεια συνθέσεις που παραπέμπουν στους Pink Floyd και οι καθηλωτικές ερμηνείες του Craig Walker. Ακολούθησαν το επιτυχημένο άλμπουμ "Noise" δυο χρόνια αργότερα και η σύνθεση του soundrack της γαλλικής ταινιας "Michel Vaillant", που ήταν και η τελευταία δουλειά του Walker με τη μπάντα.

Το 2005 οι δρόμοι του Walker με τους Archive χωρίζουν, με τον τραγουδιστή να ακολουθεί solo καριέρα και σήμερα να βρίσκεται σε μια απο τις δημιουργικότερες φάσεις της καριέρας του, κυκλοφορώντας ένα εξαιρετικό ντεμπούτο άλμπουμ ("Siamese"), δουλεύοντας σε soundtrack ταινιών και χαρίζοντας τη μοναδική του φωνή σε πολύ ενδιαφέροντα projects.

Την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου, ο Craig Walker με το συνεργάτη του Σταύρο Καρυδά στην κιθάρα θα βρίσκεται στο Dunkel για να ερμηνεύσει αγαπημένα κομμάτια των Archive καθώς και τραγούδια από τη solo καριέρα του, σε μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή νύχτα!
 
Αμέσως μετά το live, τα decks του Dunkel θα αναλάβει ο παραγωγός του Indieground radio Χρήστος Αγγελόπουλος σε ένα indie/electro dj set, στο πρώτο Reloaded party για τη φετινή χρονιά!

Και όλα αυτά χωρίς είσοδο και χωρίς αυξημένες τιμές...

Dunkel Bar Athens
Πανόρμου 117, κτίριο 46
Τηλ. 2130-409418

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET